Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért izgat a tudat, hogy?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NemFogodKitalálni kérdése:

Miért izgat a tudat, hogy?

Figyelt kérdés

Hogy tudom, hogy a párom csak az enyém? Jól is néz ki, meg ugye én tudom az adottságait is. Külsőleg, öltözködésre is ad magára, igényes. Sokszor ha megyünk valahova, látom, hogy megnézik a nők, esetleg volt már aki pofátlanul bepróbálkozott, és rámosolygott a páromra mikor ott álltam mellette :D

Ez miért lehet, hogy izgat maga a tudat, hogy ő csak az enyém, és mások esetleg csak nézegethetik? Olyan büszkeség ragad el pl boltban, amikor látom, hogy megnézik :D

26N

2023. szept. 22. 07:32
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem van női narcisztikus verzió is...
2023. szept. 22. 07:37
 2/21 A kérdező kommentje:
És ehhez hogyan jön, a nárcizmus? Azért, mert ez gondolatban izgat? Ezért már nárcisztikus vagyok?
2023. szept. 22. 07:49
 3/21 anonim ***** válasza:
71%
Büszke vagy párodra, ennyi az ok, hogy tudod számodra és lehet mások számára is jó pasit fogtál ki.
2023. szept. 22. 07:58
 4/21 anonim ***** válasza:
65%
Ha büszke vagy rá, az rendben. De ha arra gerjedsz, hogy a tulajdonod a jó pasi, az bizony nem egészséges. Most még elviseled, hogy megnézik, de később nem mehet egy lépést sem nelküled.
2023. szept. 22. 08:04
 5/21 A kérdező kommentje:
#4: a később alatt mit értesz? Csak mert nem friss a kapcsolat. Évek óta együtt vagyunk, együtt élünk. És ez nálam az elejétől kezdve így van. Büszke vagyok, hogy ilyen jól néz ki, és velem van. Velem él együtt, velem tervez családot, velem osztja meg mindenét. Nem mint tulajdon tekintek rá, hanem csak a tudat izgat, hogy ő velem van, és nem másokkal, akik megnézik.
2023. szept. 22. 08:12
 6/21 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem ez csak annyit jelent, hogy van önbizalmad.
2023. szept. 22. 08:32
 7/21 anonim ***** válasza:
57%

Attól h rámosolygok egy palira nem azt jelenti hogy bepróbálkoztam nála

Ne gondold túl

Te most trófeaként tartod hogy bibibi ő az enyém

Csak ugye megfigni könnyű. Megtartani kihívás.

N29

2023. szept. 22. 08:48
 8/21 anonim ***** válasza:
60%
Megfogni *
2023. szept. 22. 08:49
 9/21 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem ez azèrt van mert mèg mindig nagyon tetszik neked ami tök jò.

Ez hasonlò mikor van egy szèp autòd, jò ruhàd amire mindig is vàgytàl. Làtod, hogy màsoknak is tetszik a ruhàd ès az autòd, ami jò erzèssel tőlt el. Ebben semmi rossz nincsen szerintem.

Amikor a pasidat megnèzik az neked is egy megerősìtès, hogy jò pasid van.

2023. szept. 22. 08:50
 10/21 anonim ***** válasza:
0%
Dolce vita!
2023. szept. 22. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!