Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért izgat a tudat, hogy?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

NemFogodKitalálni kérdése:

Miért izgat a tudat, hogy?

Figyelt kérdés

Hogy tudom, hogy a párom csak az enyém? Jól is néz ki, meg ugye én tudom az adottságait is. Külsőleg, öltözködésre is ad magára, igényes. Sokszor ha megyünk valahova, látom, hogy megnézik a nők, esetleg volt már aki pofátlanul bepróbálkozott, és rámosolygott a páromra mikor ott álltam mellette :D

Ez miért lehet, hogy izgat maga a tudat, hogy ő csak az enyém, és mások esetleg csak nézegethetik? Olyan büszkeség ragad el pl boltban, amikor látom, hogy megnézik :D

26N

2023. szept. 22. 07:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
44%
5#: Ezért vagy narcisztikus. Tudod, hogy ő mit gondol rólad? Lehet, hogy közel sem ennyi jót...
2023. szept. 22. 09:18
 12/21 A kérdező kommentje:

#11: Egy 42 éves férfiról van szó, egy 28 éves nővel :D

Miért lenne velem évek óta, miért él velem, és miért szeretne velem családot, ha nem gondol rólam jókat? Logika?

2023. szept. 22. 09:52
 13/21 anonim ***** válasza:
NEM a tulajdonod. csak mondom.
2023. szept. 22. 10:07
 14/21 A kérdező kommentje:

Ki mondott olyat, hogy a tulajdonom?

Azt mondtam, hogy az enyém. Enyém, ergó velem van, velem él együtt, velem szeretne családot, engem szeret, velem tölti a mindennapjait, velem oszt meg mindent, örömét, bánatát stb, tőlem kér tanácsot. Nem máshoz fordul ezekkel.

2023. szept. 22. 10:14
 15/21 anonim ***** válasza:

"Amikor a pasidat megnèzik az neked is egy megerősìtès, hogy jò pasid van."

és leginkább arra megerősítés, hogy képes vagy összeszedni olyan férfit, aki mások szerint is jó pasi.

2023. szept. 22. 10:16
 16/21 anonim ***** válasza:
9%

Felcsinál és otthagy

Mennyi a keresete hogy a 42 éves fsz szopod korban inkább hozzád illő helyett ?

2023. szept. 22. 10:17
 17/21 anonim ***** válasza:
#16 de irigy valaki
2023. szept. 22. 10:21
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Egy csoro 42 èves fèrfival nem lenne együtt egy 29 èves nő ez tèny.

A 15-ös jòl mondja.

2023. szept. 22. 11:25
 19/21 anonim ***** válasza:
0%

42 éves a párod. Te 28.

Büszkén írod, hogy évek óta vagytok együtt és hogy családot akar.

Hány éve is mondja ezt neked? Évek óta. Ez nem 1-2 év. Ezt végig gondoltad? Évek óta mondogatja neked. Lehet ez most keménylesz. De ha az együttélésen túl, te családot, gyereket szeretnél, ideje lenne elgondolkoznod meddig elégszel meg az igéreteivel. N

2023. szept. 22. 11:40
 20/21 A kérdező kommentje:

Évek óta, ez 2,5 évet takar. 1 éve vagyunk együtt. Nem “csak” ígérget. Ezt te honnan vetted? Ő is ugyan úgy szeretne, nem csak én. Nem védekezünk, még csak “megszakítással” sem. Ha jön, jön. Eddig azért nem álltunk rá komolyabban, mert el szeretnénk ebből a városból költözni, meg nekem épp nem túl jó a munkahelyem. Amíg ezek nincsenek letudva, addig nem szeretnénk kimondottan belevágni.

És nem, köze nincsen a “pénzhez”. A válása kellős közepén volt, amikor megismerkedtünk. Az ex felesége eléggé úgymond kisemmizte, mind lelkileg, mind pénz ügyileg. Azért hagyta ott, mert a nő betegesen féltékeny volt, köszönni sem engedte senkinek. Öngyilkossággal zsarolta, ezért inkább otthagyta. Sehogy semmilyen értelemben nem volt akkor a toppon, depressziós is volt, elég sokat dohányzott, és sűrűn ivott is. Nagyon ki volt idegileg. Azóta amióta együtt vagyunk, teljesen egészséges életet él, sportol/unk, programozunk együtt, besegít itthon is mindenben, kérés nélkül. Veszekedni sem szoktunk, néha van egy kis nézeteltérés, de nagyobb vitánk még soha nem volt.

Amikor összejöttünk, kb nulláról kezdte az életét, mint egy “tini” fiú, aki épp most költözik ki a szülői házból.

Nem a pénze miatt vagyok vele, hanem a személyisége miatt. Soha, semelyik velem egykorú exem sem bánt velem így, mint ő. Tisztel, és nem csak “bejárónő”ként vesz számba engem itthon. Szeretem, élvezem vele az élet minden percét. Boldog vagyok.

De a kérdésben nem párkapcsolati tanácsokat kértem.

2023. szept. 22. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!