Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hölgyek ! Ti miért viseltek mindig tanga cérna bugyit? Kényelmes nektek? Pasiknak akartok kedvezni ? Volt már sok bnom kapcsolatom Eddig csak 1lány nem hordott tanga bugyit mert neki kényelmetlen ezt mondta
Figyelt kérdés
#bugyi #Cérna bugyi
2023. szept. 21. 17:24
1/13 anonim válasza:
Nem hordok
Max azért a 3-5 percét felveszem
De egésznapra kényelmetlen bsztattja a lyukat
Még nőgyógyászatilag egészségtelen
2/13 anonim válasza:
1
Nem egészségtelen. Mitől lenne...
3/13 anonim válasza:
Soha nem hordok tangát. És nem csak azért mert kényelmetlen.
4/13 anonim válasza:
2es mert a végbélen vannak olyan bakteriumok amik bejuthatnak a hüvelybe ahogy a bugyi anyaga elcsuszik
6/13 anonim válasza:
Napidoktor.hu? Az kb olyan mint a napiszar.hu? A színvonal mindenképpen...
😄
7/13 anonim válasza:
6
Ha érdekel, hogy igazad van-e, akkor a neten pár perces kereséssel nem egy, meg nem kettő nőgyógyász honlapján, vagy nőgyógyász által írt cikkben megtalálod ugyanezt az információt bővebb kifejtéssel.
Én az első olyan találatot belinkeltem, ahol röviden, közérthetően le van írva, hogy miért nem tartják egészségesnek.
8/13 anonim válasza:
Sosem hordtam tangát, még csak nem is vettem soha
9/13 anonim válasza:
Én is csak alkalomra veszek fel tangát. Egész nap nem kényelmes. Mondhat bárki azt amit akar.
10/13 anonim válasza:
kb évente 3x van rajtam tanga :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!