Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nem kényelmetlen egész nap tanga bugyiban lenni?
Figyelt kérdés
Barátnőm tangát hord és eléggé szűkös lehet, meg épp hogy eltakarja a punciját. Nem kényelmetlen ez?2023. jan. 8. 11:44
1/12 anonim válasza:
Szerintem emberfüggő is. Számomra kényelmetlen, ezért is hordok inkább franciát.
2/12 anonim válasza:
Én is inkább franciát hordok de vannak tangaim is
3/12 anonim válasza:
Kicsit kényelmetlen ezért is hordok tangát ritkán.
4/12 anonim válasza:
Nekem nem, megszoktam. A hagyományos kényelmetlenebb.
6/12 anonim válasza:
Szokás kérdése.
#6, miért lenne "szaros"?? Vagy magadból indulsz ki, mert te nem szoktad kitörölni, és a tiéd olyan szokott lenni...
7/12 anonim válasza:
7.
Azért mert bevág a segglyukadba.
Én nem hordok tangát?
8/12 anonim válasza:
Én utálom, zavar, hogy bevág, ezért nem is hordok, de van aki szereti, gondolom az megszokta/nem kényelmetlen számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!