Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, voltatok már együtt olyan pasival akinek relatív fitymaszűkülete volt (felállt állapotban nem jön hátra a bőr, lankadtan igen) milyen volt, okozott gondot nektek ez, pasik akiknek ilyen van ti voltatok már nővel így?
Figyelt kérdés
2023. szept. 21. 13:47
1/7 anonim válasza:
Persze, egyrészt nem volt szép, másrészt kellemetlen volt neki sokszor. Elment megműttetni, de mit mondjak.. inkább dobtam és kerestem egy normális farkú pasit. Úgysem volt neki valami nagy
3/7 anonim válasza:
Voltam
Első szexnél felszakadt neki sürgősségi lett a vége
És 3 hét mosoly szünet
4/7 anonim válasza:
Jelen.
Nekem felállva kb a feléig megy hátra a makkomon, normális esetben simán , teljesen hatrahúzható, még félmereven is,
amióta az eszemet tudom.
Annó 21-22 évesen elmentem egy sebészhez, szerencsére haverom bepaterolt.
Megvizsgált, azt mondta hogy kicsivel az átlagosnál hosszabb a fitymám.
Utána megkérdezte, hogy voltam e nővel. Mondtam igen, napi szinten szexelek.
Kérdezte, fáj e közösüléskor, vagy vérzett e valamikor?
Mondtam nem...soha.
Erre közölte, hogy akkor semmiképpen sem nyúlunk hozzá, ha a fenti panaszok mégis jönnek, jöjjek vissza...
Azóta több szexen túl vagyok és eltelt majdnem 30 év... köszönöm doktor úr, tökéletes megvagyok azóta is.
5/7 anonim válasza:
... több ezer szexen túl vagyok...
6/7 anonim válasza:
Lehangoló, igénytelen. Nem értem, miért nem műttette meg.
7/7 anonim válasza:
Mit kell ezen túlagyalni ? Ha tudja mosni, tiszta és egészséges tökmindegy hogy bőrrel vagy anélkül dugja be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!