Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim, általában milyen szexre vágytok inkább?
A vadabbat díjazzátok, mikor napokig sajog utána vagy az összebújós kellemeset?
(Általában kérdezem és nem arra vagyok kíváncsi, hogy néha ez, néha az esik-e jobban. )

Érdekes, a 38-60 as korosztályban csak a finom lágy érintéseknek van helye.
Elvált nők kivétel, ők szenvedélyt keresték.
36F Budapestről.
Azért tettem fel a kérdést, mert egy kicsit meghasonlottam a témában: 11 éve vagyunk együtt a feleségemmel, aki eddig -elmondása szerint a romantikusabb, érzelmesebb szexet részesítette előnyben.
Most a hétvégén kipróbáltuk négyesben és látni lehetett rajta, hogy annyira élvezte, hogy a faszi használta, leuralta, megdugta, mint velem soha.
Mikor erre rákérdeztem, akkor azt válaszolta, hogy beindította, hogy ennyire férfias, határozott volt a férfi.

A nőknèl nem lehet tudni.
Mikor az exemet egyszer kemènyen megdugtam az asztalon, utàna panaszkodott, hogy masnap, hogy mèg a bordài is fàjnak ùgy meg..
Ezek utàn gyengèd voltam, majd hònapikkal kèsőbb volt egy megjegyzèse, hogy ő nem èrez semmit csak amikor beteszem..
Aztàn szèt mentünk majd jött a bèkülès, àt jött ès olyan kemènyen megdugtam hàtulròl mint mèg senkit.
A szex utàn azt mondta, hogy ilyen jò szex mèg nem volt köztünk ès nagyon tetszett neki, hogy ìgy el kaptam..
Akkor most igazodj ki ezen..

Imádom, ha egy férfi keményen megdug, és legalább 10 percig használható a farka.
10 perc után már én is a csúcson járok. 22l
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!