Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt még bevállalnátok?
Az etetés a perverziónk, és a roleplay lényege, hogy barátnőm tömi a fejem, én meg nem szólhatok, hogy már tele vagyok. Vagyis szólhatok, de én nem állíthatom le az etetést, mert pont ez a lényege az egész dolognak, hogy nem az én kezemben van a kontrol.
Viszont már nem egyszer történt meg az, hogy konkrétan visszajött a torkomon az étel. Jött egy kis büfi, vele meg egy adag hányás. Barátnőm szerint ez a játék része, és azt jelenti, hogy sikerült feltölteni, legalább tágul kicsit a gyomrom. Valamelyest engem is izgat, de nem akarok ennyire extrém dolgok felé menni.
Tudom, hogy ezek után nagyon nehéz a helyembe képzelni magatokat, de próbáljátok meg, mert különbön egyértelműen nem lesz a válaszotok:D
Szóval az etetésfétisbe szerinted belefér, ha a másik néha túlzásba esik, és kis hányás a vége?
P.S.
Azt még elfelejtettem írni, hogy az étel sem ingyen van, tehát valami értelmesebb (élvezetesebb, egészségesebb, társadalmilag előbbrevivő) dolgok megélésétől vonjuk el az anyagi forrásainkat.
Ráadásul etikai szempontból is kifogásolható az ételpazarlás, mely dolog a "pszichológiai sérülések" pont alá kategorizálható be.
Elég csak a reflux, mint ok. A gyomorszáj jelentős túl éves következtében nem működik megfelelően, ennek következményeként gondok akadhatnak a későbbi működésben, pl elgyengül.
A reflux meg, mint olyan ugye nyálkahártya gyulladást, és akár szervi elváltozást is okozhat. Azért a gyomorsavnak nem sok keresni valója van a nyelőcsőben.
Tudni kell hol a határ.. Vannak nagy méret fetisű emberek is. Egy része tudja, hogy 25cm felett már neki kínzás, van aki meg annyira belemegy, hogy egy ló vagy bármilyen extrém játékszer végleges bélperforációt eredményez, aztán szépen lehúzzák a rolót.
Egyébként meg a szükséges kalória szint feletti étel bevitel már pazarlásnak minősíthető. A szervezeted nem igényli, sőt igazából csak szándékosan ártasz neki, igy nem mondhatod, hogy azért fogyasztasz annyit, mert szükséged van rá. És az elhízás is betegség, márpedig a gyomor ilyen jellegű tágítása súlyos evési zavarokhoz vezethet.
6/15 mondj már ilyeneket :D kíváncsi lettem
Egyébként hány kiló vagy?
105-110 között lehetek valahol, nem tudom pontosan.
Olyan is van, hogy dobókockával dobok, és a szerencse dönti el az adagot. Ha sok nekem, másnap újra megpróbálhatom, majd újra és újra amíg nem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!