Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt még bevállalnátok?
Az etetés a perverziónk, és a roleplay lényege, hogy barátnőm tömi a fejem, én meg nem szólhatok, hogy már tele vagyok. Vagyis szólhatok, de én nem állíthatom le az etetést, mert pont ez a lényege az egész dolognak, hogy nem az én kezemben van a kontrol.
Viszont már nem egyszer történt meg az, hogy konkrétan visszajött a torkomon az étel. Jött egy kis büfi, vele meg egy adag hányás. Barátnőm szerint ez a játék része, és azt jelenti, hogy sikerült feltölteni, legalább tágul kicsit a gyomrom. Valamelyest engem is izgat, de nem akarok ennyire extrém dolgok felé menni.
Tudom, hogy ezek után nagyon nehéz a helyembe képzelni magatokat, de próbáljátok meg, mert különbön egyértelműen nem lesz a válaszotok:D
Szóval az etetésfétisbe szerinted belefér, ha a másik néha túlzásba esik, és kis hányás a vége?
Már az etetésfétistől is borsódzik a hátam.
Nem, nem férne bele.
Nem a mennyiségért eszek am sem, hanem az ízekért.
Ez a sanyargatást nem vállalnám be.
Mellesleg a szexhez sincs semmi köze, inkább a "mentális egészség" (vagyis inkább annak a hiánya) kategóriába kellett volna kiírni!
:-/
V.ö. libatömés
Még az is humánusabb. Remélem komolyan írtad ezt, mert viccnek elég sz@r. És a szexualitáshoz semmi köze.
Amúgy ilyenkor legalább bele ül a farkadba és miközben etet, lovagol is? Aztán ha nem eszel többet akkor feláll és ott hagy álló fasszal?
Akkor még érdekes is lenne
Igazából minden ilyen fétisbe az fér bele, amit a 2 partner előre megbeszél.
Ismerek olyan lányt, akinek elmondása szerint az ostorozás volt a fetise, de ez kimerült abban, hogy pár kisebb csapást kibírt. Ezzel szemben a másiknak véresre kellett verni a csiklóját. Ahány ház annyi szokás, annyi igény.
Egyébként nem, nekem nem férne bele. Nekem is van fétisem, de a fantáziálások ellenére tisztában vagyok azzal, hogy hol vannak azok a határok, amik az egészségem megőrzésének érdekében szem előtt tartandóak.
A kérdéses tortúra egészségkárosító hatásai a teljesség igénye nélkül:
- túlzott kalóriabevitel
- nyelési reflex károsodása (később reflux kialakulása)
- emésztési zavarok és az ebből eredő szövődmények (bőrproblémák, fejfájás, stb.)
- pszichológiai sérülések, a realitásérzék eltolódása, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!