Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért élvezem hogy a szomszéd...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élvezem hogy a szomszéd rá van gerjedve a feleségemre?

Figyelt kérdés
Neki is van élettársa amúgy, de látom rajt hogy bejön neki az asszony. Nekem meg bejön hogy hiába van ott az élettársa az asszonyt lesi. Volt olyan hogy nekem kellett elterelni az élettársa figyelmét, nehogy balhé legyen belőle, ez elég izgalmas szitu volt. Szerintetek miért volt ez izgató számomra?

2023. szept. 19. 00:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
#10 az sem tudjuk hogy pontosan mire gerjedsz, a miértet ebből kifolyólag még nehezebb lenne megmondani...
2023. szept. 19. 01:54
 12/23 A kérdező kommentje:
11 de az hogy lehet hogy én se tudom? Jó elég új a helyzet, de akkor sem értem.
2023. szept. 19. 01:56
 13/23 anonim ***** válasza:
57%

Gondolom szex közben is arra gondolsz hogy a párodat a szomszéd pasi felfalja a szemével, te meg őt dugod, mármint a párodat nem a szomszédot. Másrészt engem konkrétan zavarna ha ilyen szomszédom lenne, megbizok a paromban, de mégis milyen dolog már hogy a szomszéd rá van gerjedve.

Fetished van.

2023. szept. 19. 05:34
 14/23 A kérdező kommentje:
Az nem izgat, hogy a szomszéd megdugná. Max jóleső érzés, de ennyi. Hanem inkább ez az egész valahogy egyben.
2023. szept. 19. 05:47
 15/23 anonim ***** válasza:
57%
Fejedben gondok vannak azt tudod? Normális értékrendű ember ilyenre nem gerjed.
2023. szept. 19. 06:00
 16/23 anonim ***** válasza:
Milyen alkat a csajod, milyen a szomszéd pár? Egyébként ez a "nézés" hol történik? Erkélyen, járdán, kertben, ablakon keresztül vagy hogy?
2023. szept. 19. 07:43
 17/23 A kérdező kommentje:

16

A feleségem nőies alkat enyhén molett kategória. A szomszéd csaj szintén hasonló, a szomszéd pasi vékony. Kert szomszédok.

2023. szept. 19. 08:03
 18/23 anonim ***** válasza:
Kert akkor gondolom fürdőruhás kertészkedés is szokott lenni. Akkor szerintem ne lepődj meg, hogy alá-akánézne a szomszéd a csajodnak. Lehet, hogy már beszéltek is róla ők ketten amikor épp se te, se a másik nő nincs ott. Nem fog történni ott semmi, de beszélni is azért jó dolog. :D
2023. szept. 19. 08:15
 19/23 A kérdező kommentje:

18

A szomszéd csaj többet szokott fürdőruhában lenni mint a feleségem.

2023. szept. 19. 08:22
 20/23 anonim ***** válasza:

"Fejedben gondok vannak azt tudod? Normális értékrendű ember ilyenre nem gerjed."

az értékrend olyasvalami, amihez a döntéseidet igazítod. az, hogy mire gerjedsz, nem döntés kérdése.

amúgy pedig elég sok férfinak izgató érzés, ha más férfiak szerint is vonzó nő a felesége.

2023. szept. 19. 08:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!