Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan lehet feldolgozni,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet feldolgozni, hogy tele a világ szép, vékony nőkkel, én viszont bűn ronda pasi vagyok, így esélyem sincs, eltelik csak az életem?

Figyelt kérdés
2023. szept. 19. 00:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Hogyan lehet feldolgozni, hogy tele a világ szép, vékony nőkkel, én viszont bűn ronda pasi vagyok, így esélyem sincs, eltelik csak az életem?"

ha nem lennél ronda, akkor sem lenne annyira más a helyzet

életed szexuálisan érett szakaszának nagy részét ez esetben is kopaszodóban, elhízóban, ráncosodóban férfiként töltenéd el, akiknek a szép vékony fiatal nők bácsiként tekintenek és csókolommal köszönnek

2023. szept. 19. 09:00
 12/14 anonim ***** válasza:
Legyél milliárdos
2023. szept. 19. 09:49
 13/14 anonim ***** válasza:
prostikkal maszturbátorokkal sajna én is ilyen vagyok nincs 1 barátom sem eléggé el vagyok keseredve
2023. szept. 19. 21:19
 14/14 anonim ***** válasza:

Hát én nem tartom magam szépfiúnak..

Mégis simán összeszedtem szinte bárkit.

Csak a hercegnőket hanyagoltam akik 10/10 mert nekik nem csak egy jófej srác kell...

Simán nyomulj ez olyan mint a kaszinó vagy cseresznye vagy meggy.

Voltak elutasítás is de a legtöbbször sikerült olyan bensőséges kapcsolatot kialakítanom, hogy maguktól vágytak már rám.

Fontos a jó kommunikáció.

Balanszot kell tartani, sose húzd le magad, hogy "jajj szegény én...." hidd el nem sajnálni akarnak a nők.

Magabiztos kisugárzás kell nekik, hogy igen te tudod mit csinálsz.

Aztán valami a horogra akad előbb-utóbb.

Nekem életem fénypontja eddig, hogy belém szeretett egy 35 éves házas nő mikor én csak 23 voltam.

Mindenáron velem akart lenni pedig én semmit sem akartam tőle.

Én még sosem voltam szerető (legalábbis nem tudok róla).

2023. szept. 20. 10:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!