Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyennek találod ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyennek találod ha egy vékony nő pocakos?

Figyelt kérdés
2023. aug. 25. 21:31
 1/9 anonim ***** válasza:
Terhes, azért?
2023. aug. 25. 21:39
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem, nem annyira.

Csak annyi, hogy nem lapos vagy homorú a hasa, hanem kicsit kerekedik.

2023. aug. 25. 21:42
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen a testalkata és kész. Ha valaki nem tudja elfogadni, ne ismerkedjen vele. Szerintem ne feszülj rá ilyenekre, meglepődnél a pasikat mennyire sokminden nem érdekli, ha bejön nekik egy nő.

Mellesleg szerintem aranyos, mikor egy amúgy jó alkatú, vonzó nőnek kidudorodik egy simulékony ruhában ez az alhasi rész. Mondjuk elárulom ez természetes is;)

N

2023. aug. 25. 21:50
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy előttem szóló is mondta. Ott van néhány olyan szerv, ami nekünk nincs, így más az anatómia, tehát természetes, hogy nem tök lapos...
2023. aug. 25. 22:28
 5/9 anonim ***** válasza:
54%
Nem az igazi, de pont ezt még könnyen le lehet adni. Ha a csaj összhatása, beleértve belső értékeit is nagyon bejönne, akkor pár hónap alatt formába hoznám.
2023. aug. 25. 23:33
 6/9 anonim ***** válasza:

Én alapból kedvelem a teltebb csajokat, szóval egyáltalán nem lenne gond. Egy kis pocak vagy vastagabb combok szerintem kifejezetten vonzók egy nőn.

23f

2023. aug. 25. 23:43
 7/9 anonim ***** válasza:
28%
Biztosan sok dinnyét evett. Majd kisz@rja magát, aztán lemegy a hasa.
2023. aug. 26. 00:04
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem kimondottan tetszik, szeretem puszilgatni.

F

2023. aug. 26. 07:29
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Én pont ilyen nő vagyok, szerintem a férfiakat ez cseppet sem zavarja, engem annál inkább. :D
2023. aug. 26. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!