Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony 18-20 év körüli melegek, milyennek láttok egy kb. ilyen testalkatot: szimplán vékonynak vagy már sportosnak?
2021. jún. 22. 01:15
2/14 anonim válasza:
Vékony, de sportos nem a teljes piszkafa.
4/14 anonim válasza:
Sportosabb, de vékony. Nem néz ki rosszul így.
5/14 anonim válasza:
Huu, nekem pont az ilyen, ami nagyon bejön. A vékonyabb, vagy izmosabb már kevésbé tetszik. 20f
6/14 anonim válasza:
Sportosan vékony, kimondottan szexi. Főleg ebben a fehér speedoban.;)
7/14 anonim válasza:
Sportos, de nem túlzottan és nem is olyan vékony. Nekem az ilyen sokkal jobban bejön mint a nagyon kigyúrt pasik.
9/14 anonim válasza:
Szerintem sportos.
Nagyon sexy. :)
25/F
10/14 anonim válasza:
Sportosabb. Látszanak a hasizmok ! Nyami, finom fiú !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!