Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok túl vastag, sem extra hosszú. Volt most egy barátnőm, akinek érzésre elég nagy puncija volt. Valahogy mégis nagyon élvezte a szexet. Ha én nem érzek sok mindent, attól ő élvezheti?
Figyelt kérdés
Amikor benne voltam szinte semmi érzés nem volt, nagyon hosszú ideig tudtam dugni. Ő viszont szinte végig élvezett az elmondása szerint. Ha négy ujjal kell elkezdeni izgatni, az gondolom nem a szűkebb puncikhoz tartozik. Voltam már pár nővel, de ilyet nem éreztem. Ja, és ha mást nem is, a szexet folytatni szeretné.#Átlagos, vagy nagy?
2023. szept. 18. 15:39
1/8 anonim válasza:
Fura!!
En tuti nem valasztanam le. Szexkapcsolatra jo.
Jobb, mint a kezed!
2/8 anonim válasza:
Általában az a bré szokott nagyon tetszeni ami alig fér be
3/8 A kérdező kommentje:
Hát én sajnos nem sokszor élveztem vele szex közben, pedig tetszik a puncija is.
2023. szept. 18. 15:49
4/8 anonim válasza:
Próbáld gyorsabban vagy szorítsa össze vagy keressetek olyan pózt ahol jobban érzed.
5/8 anonim válasza:
Kerdezo ennek van elonye is!
Jo az.
6/8 anonim válasza:
Legalabb nem mesz el hamar, nem kell elojatek soran tagitgatni, stb..
Jo az, van elonye is, hidd el !!
7/8 anonim válasza:
Ha nem tabu neki, próbáljatok popsiba plugot. Attól szűkebb lesz a puncija
8/8 anonim válasza:
Öklözd meg, volt ilyen nőm és évekig tartott a szex. 4 ujj alapból, aztán ököl. Sikositó sem kellett hozzá, élvezte nagyon, feszítette a bent lévő öklöm és volt hogy spriccelt is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!