Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha szeretem kiverni az osztàlytársamra?
Önmagában nem.
Viszont az, hogy ezt az orra alá dörgölöd és hangüzenetet is küldesz neki emiatt, az gáz.
#4 voltam: Sztornó az előző hozzászólásom első mondata 😅
Egyébként mit reagált rá a csaj?
Csak akkor baj, ha ellenkezik, és te mégis a hajára vagy az arcába irányítod.
Viccen kívül dehogy baj. Pont ez a legjobb, hogy fantáziálni bármire lehet, amire csak jól esik. Ez a miénk, ezt nem veheti el tőlünk senki :)
Én is kivertem a padtársamra, szexi rágógumi illata volt és rágózott, direkt simogatta a cimbját a pad alatt és rám-rám nézett. Egyszer felállítottak felelni, kimentem a táblához és állt a cerkám a csajra, úgy takargattam a füzetemmel.
Érettségi banketten kicsit bepiáztunk elmondta direkt szívatott, mert amúgy olyan nyomoréknak tart és soha semmi esélyem nem lenne nála. 2 jéger+sör után megdugtam és elvettem, 2 lányunk van és imádjuk egymást.
Pár éve mondta el, hogy 14 éves kora óta belém van zúgva...
Mondod neki, és nem tetszését fejezi ki, vagy őt ez nem érdekli, te meg folytatod
Akkor az bizony szexuális zaklatás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!