Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Baj ha szeretem kiverni az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha szeretem kiverni az osztàlytársamra?

Figyelt kérdés
Es szoktam mondani neki, hogy mikor hazaérek kiverem rá, neha hanguzit is kuldok neki.

2023. szept. 18. 10:56
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem ő veri ki?
2023. szept. 18. 10:59
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Önmagában nem.

Viszont az, hogy ezt az orra alá dörgölöd és hangüzenetet is küldesz neki emiatt, az gáz.

2023. szept. 18. 11:06
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen ismerősöm, akkor még SMS-ben kommunikáltunk, 15-20 éve volt, csak annyit írt SMS-ben, hogy "kész". Arról tudtam, hogy kiverte a fotómra. Soha nem találkoztunk, évekig online és telefonon kommunikáltunk mert ő ausztráliában élt.
2023. szept. 18. 11:09
 4/18 anonim ***** válasza:
62%
Mármint lányként a fiú osztálytársadra? Hízelgő :) Bár adná magát a kérdés, hogy akkor miért nem egymásnak? :D
2023. szept. 18. 12:25
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

#4 voltam: Sztornó az előző hozzászólásom első mondata 😅

Egyébként mit reagált rá a csaj?

2023. szept. 18. 12:26
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki kiverte anno az osztálytársairól fantáziálva, ebben még semmi gond nincs. A bibi, hogy ezzel traktálod. Ebből nem lesz dugibugi a csajjal, de ha nagyon traktálod vele azt egy idő múlva zaklatásnak fogja venni.
2023. szept. 18. 12:28
 7/18 anonim ***** válasza:
68%

Csak akkor baj, ha ellenkezik, és te mégis a hajára vagy az arcába irányítod.

Viccen kívül dehogy baj. Pont ez a legjobb, hogy fantáziálni bármire lehet, amire csak jól esik. Ez a miénk, ezt nem veheti el tőlünk senki :)

2023. szept. 18. 12:33
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Én is kivertem a padtársamra, szexi rágógumi illata volt és rágózott, direkt simogatta a cimbját a pad alatt és rám-rám nézett. Egyszer felállítottak felelni, kimentem a táblához és állt a cerkám a csajra, úgy takargattam a füzetemmel.

Érettségi banketten kicsit bepiáztunk elmondta direkt szívatott, mert amúgy olyan nyomoréknak tart és soha semmi esélyem nem lenne nála. 2 jéger+sör után megdugtam és elvettem, 2 lányunk van és imádjuk egymást.

Pár éve mondta el, hogy 14 éves kora óta belém van zúgva...

2023. szept. 18. 12:34
 9/18 anonim ***** válasza:
45%
Nem
2023. szept. 18. 13:19
 10/18 anonim ***** válasza:

Mondod neki, és nem tetszését fejezi ki, vagy őt ez nem érdekli, te meg folytatod

Akkor az bizony szexuális zaklatás!

2023. szept. 18. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!