Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Érettebb nők ti mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érettebb nők ti mennyire szeretitek ha kikötöznek szex közben?

Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy vajon az érettebb nők is szeretik e a kötözős szexet vagy inkább csak a fiatalabb korosztály? Nekem csak 30 alatti nőkkel van ilyen tapasztalatom, de szerintem 80-90%-ban benne vannak a hölgyek. Viszont az érettebb nők sokszor magabiztosabbak, tapasztaltabbak, kevésbé irányíthatóak. Ezért gondolom, hogy talán ők már nem szeretik ezt a fajta kiszolgáltatottságot. Nyilván vannak szélsőségek mint mindenben de én a hétköznapi nők véleményére lennék kíváncsi. Kort is írjatok kérlek. Köszönöm!

2023. szept. 18. 10:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%

3 as! Ne engedd el ! Fantasztikus lehetőségek vannak a "műfajban".

Keresd meg azt a partnert akinek fejben is van valami....mert ez az alapja!

50F/DOM

2023. okt. 12. 11:11
 12/15 anonim ***** válasza:

6 os

Széles a skála, ha van megfelelő fantázia és intelligencia !

2023. okt. 12. 11:12
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Én vezető vagyok egy cégnél, majdnem 50 ember van alattam, és lehet, hogy pont ezért, a szexben sokkal jobban szeretek alárendelt lenni, akár kb mint egy szexrabszolga, vagy egy prosti... És nyilván ebben beleférhet a kikötözés is, de anélkül is hagyom/teszem amit a Férfi akar...

48N

2023. okt. 13. 07:35
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

A feleségem most 36 éves és korábban soha nem jutott eszébe, hogy kikötözze valaki. Szeret ő is irányítani a szexben vagy határozottan irányít, ha valamire vágyik.

De mostanában kérte, hogy vegyünk egy bilincset és hogy kössük be a szemét, mert az egy új és izgató szituáció, mikor ki van szolgáltatva másnak. (Mostanában több újdonságot is hajlandó volt kipróbálni, egy-két év alatt nagyon kinyílt a szex terén.)

Múlt héten kerítettünk rá alkalmat és nagyon élvezte. A végén kijelentette, hogy innentől kezdve a kikötözést is bevesszük a repertoárunkba.:)

2023. okt. 13. 08:03
 15/15 anonim ***** válasza:

Gyöngyszem 😉

11-12 F

2023. okt. 14. 00:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!