Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érettebb nők ti mennyire szeretitek ha kikötöznek szex közben?
3 as! Ne engedd el ! Fantasztikus lehetőségek vannak a "műfajban".
Keresd meg azt a partnert akinek fejben is van valami....mert ez az alapja!
50F/DOM
6 os
Széles a skála, ha van megfelelő fantázia és intelligencia !
Én vezető vagyok egy cégnél, majdnem 50 ember van alattam, és lehet, hogy pont ezért, a szexben sokkal jobban szeretek alárendelt lenni, akár kb mint egy szexrabszolga, vagy egy prosti... És nyilván ebben beleférhet a kikötözés is, de anélkül is hagyom/teszem amit a Férfi akar...
48N
A feleségem most 36 éves és korábban soha nem jutott eszébe, hogy kikötözze valaki. Szeret ő is irányítani a szexben vagy határozottan irányít, ha valamire vágyik.
De mostanában kérte, hogy vegyünk egy bilincset és hogy kössük be a szemét, mert az egy új és izgató szituáció, mikor ki van szolgáltatva másnak. (Mostanában több újdonságot is hajlandó volt kipróbálni, egy-két év alatt nagyon kinyílt a szex terén.)
Múlt héten kerítettünk rá alkalmat és nagyon élvezte. A végén kijelentette, hogy innentől kezdve a kikötözést is bevesszük a repertoárunkba.:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!