Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha egy nő 30 felett van és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő 30 felett van és még nem volt férfivel, mert komoly bajai voltak, amiket meg kellett oldania, az tényleg egy vörös zászló a férfiaknak és nem fognak érdekeltek lenni a nőben még akkor sem, ha már nyitott lenne a szexre?

Figyelt kérdés

Jó reggelt. Nos, én még nem vagyok 30 év feletti nő, csak 21 vagyok. Viszont attól tartok, hogy 30 éves koromig az együttlét egy férfivel nem fog összejönni, mert ahoz, hogy megoldjak a magammal kapcsolatos témákat, pénzt kell keresnem ill. hitelt felvennem. De nem a pénzről és a hitelről van szó itt.

Nektek férfiaknak nagy baj lenne, hogy mondjuk kiderül, hogy a 30 éves nő, akivel elkeztetek nem régiben járni, szűz és még nem volt kapcsolatban, mert a problémáit kellett megoldania, viszont most már nyitott az egész kapcsolat és szex dologra?

2023. szept. 18. 04:50
1 2 3 4 5 6
 41/53 A kérdező kommentje:
Ja, persze. De én magamnak is tetszeni akarok.
2023. szept. 18. 09:50
 42/53 anonim ***** válasza:
100%

Oké, de addig míg magadat is szépnek találod nyugodtan élvezheted a szexet.

Mivel nem vagy elégedett?

2023. szept. 18. 10:01
 43/53 A kérdező kommentje:
Arcom, melleim, fenekem, formám (sportolok, de nagyon lassú az egész), és a vállaim.
2023. szept. 18. 10:05
 44/53 anonim ***** válasza:
100%
Ha választani kellene a között, hogy már millió kapcsolata volt és több f@szt fogott mint kilincset vagy a között hogy még szűz, akkor az utóbbit választanám.
2023. szept. 18. 11:01
 45/53 A kérdező kommentje:
Értem.
2023. szept. 18. 11:02
 46/53 anonim ***** válasza:
51%
Ha választani kellene a között, hogy már millió kapcsolata volt és több f@szt fogott mint kilincset vagy a között hogy még szűz, akkor azt választanám aki szeret.
2023. szept. 18. 11:03
 47/53 anonim ***** válasza:
56%

Mondanám, hogy küldj egy arcképet nekem az email címemre....

De "valamiért" az ilyen kérdezők sosem küldenek :D

Ami eléggé gyanús.

ÉN nem igazán a külsőre megyek. Persze nyílván fontos a testi vonzalom is de nekem sokkal jobban számít, hogy ne legyen buta, bunkó, beképzelt, nagyképű p*csa a csaj.

Voltam már olyan nővel aki nem tartotta magát jó nőnek mert hogy nem szép az arca (pedig szerintem az volt), kicsit husis, nem szép a cicije meg nem szép a puncija. Holott brutál szép puncija volt és a szex is kegyetlen jó volt vele.

Nála is inkább pszichés gondok voltak mint a kérdezőnél.

Az, hogy nem tetszel magadnak nem azt jelenti, hogy esélytelen vagy szexre, akár egy jó pasinál is...

Én állítólag jó pasi vagyok, de ez szubjektív.

Voltam már jó pár tök átlagos külsejű csajjal, meg csúnyácskábbal is mert a belső értékei viszont nagyon rendben voltak. Kedves volt, okos, normális elképzelései voltak az életről stb...

2023. szept. 18. 11:26
 48/53 A kérdező kommentje:
Köszi 46 és 47
2023. szept. 18. 12:36
 49/53 anonim ***** válasza:
Nem lenne nagy baj, de fura lenne... Elnézést nem pörgettem át az összes választ, de ha komoly oka van a döntésednek, ha valaki így szeret, így fogad el. Korábban azt gondoltam, hogy nem jó ha egy lány sokáig tapasztalatlan, mert esetleg egyszerre akar mindent bepótolni, és egy idő után dobna engem, de túl három hosszú kapcsolaton az a véleményem, hogy annyi gond adódhat, a gyerekvállalástól a munkán át, vagy ahogy sokan mondják másfelé fejlődik a két fél, hogy talán a tapasztalatlanság olyan sokat nem számítana.
2023. szept. 18. 13:46
 50/53 A kérdező kommentje:
Tehát akkor még is problematikus lenne az egész?
2023. szept. 18. 13:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!