Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire számít ritkának tapasztalataitok alapján a görbe pénisz? Van számotokra esztétikai szempontból vagy érzésre különbség egy egyeneshez képest? Jobban szeretitek egyiket vagy a másikat vagy semleges számotokra?
Figyelt kérdés
Azért ütött szöget a fejembe a dolog, mert voltak olyan lányok az életemben akik csodálkozásukat fejezték ki az én görbe farkam láttán, miközben mások meg egy szót sem szóltak arról, hogy számukra ez meglepő vagy újdonság lenne.2023. szept. 17. 13:59
11/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Hát kérdés mi számít extra görbületnek. Képen láttam már én is elég durva kunkorokat :D
2023. okt. 22. 18:52
12/12 anonim válasza:
Én sem sokat láttam, de a leggörbébbel rendelkező udvarolt a legjobban. Sajnos erős fájdalmat okozott, pedig próbálkoztam, de sehogy nem volt jó. Szegény nem érti, hogy miért van egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!