Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm mostanában fura...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm mostanában fura 18+ téren. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

18 évesek vagyunk, szóval mondhatni tini kapcsolat, de ezt nyílván az okosok leírják. Mondom megelőzöm őket.

Na tehát az van, hogy a barátnőmmel 4hónapja vagyunk együtt, tudni kell hogy nem erőltettem semmit sem meg ezek. Jöttek maguktól a dolgok. Nemrég kezdtünk el úgy egymáshoz érni értitek. Jó volt eléggé az ő részéről is magyarul élvezzük/élveztük. Majdnem mindennap volt egy kicsi előjáték. Aztán jött ez a hét és 4napja nem akarja, hogy hozzáérjek ott lent. Azt mondja nem akarja vagy hogy nincs kedve.

Nagyon a valagához sem enged benyúlni mert ha rajtam alszik általában a kezem ott pihentetem. Elkezd nyávogni, ami igazából nem zavar vagyis de zavar ám nem olyan szinten. Mert tudom hogy nem kell mindennap csinálni meg ezek. Nem is erőltetem rá mint azt már mondtam. Máskor a családiékszeremet szokta fogdozni, hogy mondjam hoogy felizgasson vagyis hogy felálljon. Mostmeg hozzá se nyúl. Viszont a viselkedése nem változott ugyanúgy kimutatja hogy szeret stb.

Mi lehet a baj? Talán nem vadítom be eléggé vagy mi lehet a probléma? Nem foglalkoztatom eléggé? Egyáltalán velem van a baj?

Nem mondom hogy csináljuk semmi olyan csak így olyan fura ilyen általános iskolai kapcsolatnak tűnik csak puszi csók ölelés

2023. szept. 16. 02:07
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10. Lehetséges, de itt a vágy szűnt meg. :(
2023. szept. 17. 00:24
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet hogy csak attól fél hogy teherbe esik?

Vagy már az aggasztja hogy az?!

Nem találgatni kellene hanem rákérdezni mi lehet a gond

2023. szept. 17. 01:37
 13/18 A kérdező kommentje:

12. Terhesnek lenni nem terhes, mivel nem csináltuk még. Nem akartuk/akarjuk ezt elsietni.

11. Lehet, hogy a vágy szűnt meg, de ennek mi lehet az oka?

Tegnap is együtt aludtunk és ilyen vadcsókok amikből általában akció szokott lenni kezdeményezett sokat. Csak nem nyúlt ide-oda mint ahogy szokott. Szóval nem igen értem mi lehet itt a fennálló probléma.

+ arra utaló mondatokat is mond, csak nem csinál semmi olyat

Ha eljutunk oda, akkor azt mondja nem akarja.

2023. szept. 17. 12:15
 14/18 A kérdező kommentje:

12. Rákérdeznék, de mivan ha ebből azt veszi le, hogy csak arra megyek?

Meg lehet arra gondolna, hogy lassan egy hete semmi nem volt és már bajomra van

Vagy ez csak az én agyszüleményem? Kérdezzem meg tőle mi a baj?

2023. szept. 17. 12:19
 15/18 anonim ***** válasza:

Hát ez nekem kicsit fura.

Én azt nem tudnám elképzelni ha belemegyek hogy egy pasinál ott alszom akkor nincs szex.

Szerintem kérdezz rá! Látod itt senki se tudja mi lehet a baj, baja 🤷‍♀️🤷‍♀️

Ha kiderült írd meg!

2023. szept. 17. 20:37
 16/18 A kérdező kommentje:
Holnap rákérdezek. Nem húzom tovább ezt a dolgot. Egésznap ezen kattogok mi lehet a probléma
2023. szept. 17. 22:04
 17/18 anonim ***** válasza:
Na mit mondott?
2023. szept. 19. 03:07
 18/18 anonim válasza:

Nekem ugyan ez volt

Utánna derült ki a szájából hogy megcsalt és nem akar velem lenni

Szóval kösd fel a gatyád és nyomozd ki

2023. szept. 29. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!