Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A barátnőm mostanában fura...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm mostanában fura 18+ téren. Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

18 évesek vagyunk, szóval mondhatni tini kapcsolat, de ezt nyílván az okosok leírják. Mondom megelőzöm őket.

Na tehát az van, hogy a barátnőmmel 4hónapja vagyunk együtt, tudni kell hogy nem erőltettem semmit sem meg ezek. Jöttek maguktól a dolgok. Nemrég kezdtünk el úgy egymáshoz érni értitek. Jó volt eléggé az ő részéről is magyarul élvezzük/élveztük. Majdnem mindennap volt egy kicsi előjáték. Aztán jött ez a hét és 4napja nem akarja, hogy hozzáérjek ott lent. Azt mondja nem akarja vagy hogy nincs kedve.

Nagyon a valagához sem enged benyúlni mert ha rajtam alszik általában a kezem ott pihentetem. Elkezd nyávogni, ami igazából nem zavar vagyis de zavar ám nem olyan szinten. Mert tudom hogy nem kell mindennap csinálni meg ezek. Nem is erőltetem rá mint azt már mondtam. Máskor a családiékszeremet szokta fogdozni, hogy mondjam hoogy felizgasson vagyis hogy felálljon. Mostmeg hozzá se nyúl. Viszont a viselkedése nem változott ugyanúgy kimutatja hogy szeret stb.

Mi lehet a baj? Talán nem vadítom be eléggé vagy mi lehet a probléma? Nem foglalkoztatom eléggé? Egyáltalán velem van a baj?

Nem mondom hogy csináljuk semmi olyan csak így olyan fura ilyen általános iskolai kapcsolatnak tűnik csak puszi csók ölelés

2023. szept. 16. 02:07
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Nincs meg a menszesze, ez lemaradt
2023. szept. 16. 02:09
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Megpróbálsz vele beszélni erről. Pl: "Figyelj, mostanában nem engeded, hogy hozzád nyúljak. Valami gond van?" Valami ilyesmivel felhozod a témát, úgy hogy ne érezze azt, hogy ez téged zavar. Jó esetben elmondja a baját. Ha leráz valami olyasmivel, hogy "Nincs semmi, csak túlreagálod." ilyenkor még megkérdezheted, hogy tudsz-e neki segíteni valamiben. DE NE AKARD MEGOLDANI A PROBLÉMÁJÁT! Nagyon nem szeretik ha beleszólsz az életükbe. Ezen kívül szerintem mást nem tudsz. Adhatsz neki időt ha úgy érzed. De egy kapcsolatban KELL tudni beszélni a problémáról.
2023. szept. 16. 03:59
 3/18 anonim válasza:
74%
“Elkezd nyávogni”.’ Miért te meg ugatni szoktál? Majd, ha férfiként tekint rád, akkor majd akarja a dolgot. A nők különböznek a férfiaktól. Attól, hogy ti állandóan kanosak vagytok, a nők nem. Ők érzelmi alapon működnek. Elsőnek tisztelettel kellene beszélni róla, utána várd el, hogy bármit is csináljon! :)
2023. szept. 16. 09:30
 4/18 A kérdező kommentje:

A nyávogást nem lenézően értettem, gondolom te is nő vagy elnézésedet kérem.

Akik ebben jártasak tudják hogy értem.

Mellesleg mindig tisztelettel beszélek róla. Szemem fénye

2023. szept. 16. 11:12
 5/18 anonim ***** válasza:
41%
Nem illetek össze.
2023. szept. 16. 12:02
 6/18 anonim ***** válasza:
40%

3. Én felnőtt létemre is adok ki ilyen vicces hangot, van hogy a párom is utánozza, attól nem gyerek senki.

De benne valami történt, amiért 280 fokos fordulatot vett ezzel kapcsolatban.

Szed tablettát? Az eléggé vágy gyengítő.

2023. szept. 16. 12:31
 7/18 A kérdező kommentje:

Nem szed tablettát. Úgy volt, hogy elmennek feliratni neki, hogy kicsit helyrerázza a ciklusát, mert eléggé összevissza volt. Mikor mentek volna az anyóssal az orvos gondolt egyet és nem rendelt. Na ezután a nap után nem nagyon enged ilyeneket.

Nem tudom, hogy én hibáztam vagy ő benne lappang valami

Kérdezzek rá?

2023. szept. 16. 16:30
 8/18 A kérdező kommentje:

5. Kétlem, hogy valakik összeillenek e vagy sem ezen dőlne el, hogy az egyik többször kanos mint a másik.

Szerintem egymáshoz lehet ezzel is szokni. Mármint felvenni az ő ritmusát úgymond.

2023. szept. 16. 16:34
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
7. Az orvost is, de a tabletta a legrosszabb amit tehet. Akkor attól a minimális szexuális vágy is megszűnik..
2023. szept. 16. 17:08
 10/18 anonim ***** válasza:

6-os: "280 fokos fordulatot tett"

Bekanyarodott balra? 😀

2023. szept. 16. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!