Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sperma ízesítese mivel lehetsé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sperma ízesítese mivel lehetséges?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Hallottam már az ananászról, hogy azzal lehet ízesíteni de ezen kívül van valami más módszer, hogy jobb íze legyen a spermámnak? Illetve az ananásznál, ha veszek egy ananászkonzervet, megeszem az egészet majd megiszom a konzerv levét úgy jó vagy elég ha az ananászt eszem meg? Illetve ez után kb mennyi idővel fog hatni az ízére az ananász?

2023. szept. 14. 21:15
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Megnosom, nem is rossz ízű alapbol de az elonedv meg a sperma izét nem szereti, ezert akarom kicsit javitani.
2023. szept. 15. 01:01
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
#11: össze-vissza beszélsz. Most ha bekapja vagy leszop?
2023. szept. 15. 01:04
 13/22 anonim ***** válasza:
73%

Hogy kapj értelmes választ is !

Az én tapasztalataim ! !!

Ha sok fehérjét ès zsírt viszel be a szervezetbe az el keseríti az ízèt

(A csaj azt mondta olyan mint a mosogatószer)

Tehát ha jobb ízt akarsz adni neki az èn tippem ez..

Kerüld a zsíros és nagyon tömény fűszeres ételeket

Ne egyél hagymát semmilyen formába !

Tejtermékek fogyasztása nem ajánlott.

Fehèr lisztes dolgot se egyèl

Magvakat se cèl szerű enni (zsírosak,olajosak)

Egyszerű cukortartalmú dolgokat egyèl de csak èsszel

Nehogy diabétesz legyen a vège.

Igyál mèzes dolgokat egyèl

gyümölcsöket.

Javaslok szőlő,szilva,ananász,és a narancs,mangó,banán,kivi,eper

Javaslok mèg jó minőségű lekvárokat !

Fehér liszt nélküli palacsintába vagy simán csak kenyérre kenve vagy magába eszed !

Hirtelen ennyi jutott eszembe ezekkel befolyásolhatod az ízèt

Sok folyadékot igyál (vizet

A narancs ès az ananász tuti tipp !

Változó hogy kinek milyen a szervezete általánosságban mondhatom azt hogy szerintem kell egy két nap..esetleg 3 mire változik az íze.

De az èdesítèsbe úgy kezdj bele hogy üres zacskóval hogy a sperma már úgy termelődjön hogy már édes tudjon lenni.

Remélem tudtam segíteni ! 😉😇🪽

27\f

2023. szept. 15. 01:05
 14/22 anonim ***** válasza:
40%
#13: ezeket a baromságokat mire alapozod? Naponta feljegyzed, hogy mit ettél, ittál, kivered, megkóstolod? Kérdezed a barátnődet minden nap? Totál hülyeség.
2023. szept. 15. 01:11
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
#11 magyarán a csajod leginkább szimplán a bré' ízét nem szereti. Ez van, kifogtál egy csajt amelyik nem szeret furulyázni. Pajtás nincs olyan csodaszer ami a broki ízét teszem fel epres habos sütemény ízűre változtatja. Ezen egy vödör ananász sem fog segíteni.
2023. szept. 15. 01:37
 16/22 anonim ***** válasza:
2023. szept. 15. 08:10
 17/22 A kérdező kommentje:
Szeret furulyázni csak az ízét nem szereti
2023. szept. 15. 08:25
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Mondom, nekünk működött az, hogy aznap sok ananászlevet ittam, meg ananászos ivójoghurtot. Miután a feleségem végre nem vette ki a szájából, mikor elmentem, mondta, hogy tényleg édes lett. Majd lesmárolt azonnal és meggyőződtem róla, hogy tényleg édes lett.
2023. szept. 15. 08:26
 19/22 anonim ***** válasza:
89%

"Szeret furulyázni csak az ízét nem szereti" - tehát nem szeret furulyázni.

Szeretek a pacalt enni, csak az ízét nem szeretem.

2023. szept. 15. 09:06
 20/22 anonim ***** válasza:

#13as vagyok !

14#es èn èrtem a meg kérdőjelezèst.

De a ki nyilatkoztatásodat már nem.

Sok partnerem rendszeresen meg ette minden aktus vègèn a spermám. Ők mesèltèk a dolgokat !

Plusz Diadetikus vagyok ès személyi edző !

Kis koromtól kezdve tisztába vagyok az ételekkel az étrendekkel ès a táplálkozás tipusokkal minden rèszletèt ki tapasztalatam.Sok önszorgalommal de ki tanultam hosszas idő alatt.

Szeretem a szexet

Ès a testmozgást

Nem utolsó sorban az Ételeket !

Remèlem meg találod a válaszokat a kèrdèsedre !

2023. szept. 17. 03:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!