Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehetseges, hogy bejovok neki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetseges, hogy bejovok neki?

Figyelt kérdés
Nagyon joban lettunk egy meleg sraccal, mar fel eve kozeli baratok voltunk, amikor neki az egyik legjobb baratja (hetero srac) hazajott 1 ev kulfold utan. Amikor eloszor talalkoztunk es bemutatkoztam neki nagyon flegma volt, es azt ereztem hogy biztos nem bir, meg csak nez hogy ez meg mit baratkozik ez a legjobb baratommal. Aztan egy nagyobb tarsasagos ivas volt es valamikor reszegen de odajott es elkezdett a felsomon levo diszekkel jatszani. Kesobb egesz normalis lett velem, de meg mindig azt ereztem hogy tavolsagot tart pedig egy eleg nyitott, tarsasagi ember, ahogy en is. Multkor egy buliban meg amikor szinte biztos hogy jozan volt odajott es megolelt az elejen, meg kerdezte hogy egy elozo hazibulin en miert nem voltam, meg tokre arra szamitott hogy en is ott leszek. Aztan meg csomot dumaltunk, es rengetegszer hozzaert a karomhoz meg a derekamhoz, a vegen konretan mar az volt hogy tettem tole ket nagyobb lepest odebb. Nem tudom hogy most bejovok neki, vagy csak kozos baratunk miatt probal nagyon kedves lenni velem...
2023. márc. 14. 23:54
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem bejössz neki:)
2023. márc. 20. 00:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!