Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet valahol olyan férfit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valahol olyan férfit találni, aki kismell párti?

Figyelt kérdés

2023. szept. 14. 20:25
 131/152 anonim ***** válasza:
10%
Érdekel, hogy találtál-e olyat, akivel valami elkezdődött... nekem alany személye izgalmas, s szeretem a kis mellű lányokat.
2023. szept. 20. 05:48
 132/152 anonim ***** válasza:
0%

#130 Az őszintétlenség és a hazugság két külön fogalom. Javaslom, nézz utána mindkettőnek, hogy megérthesd a különbséget.

Nekem egyébként tetszik, ha valaki őszintén véllalja a véleményét még ellenszélben is.

Az már nem igazán tetszik, ha valaki csak megy a csorda után.

2023. szept. 20. 10:20
 133/152 A kérdező kommentje:

Nekem akkor se kéne ilyen pasi, ha nagy mellem lenne.

Aki így gondolkodik másik ember külsejéről...

Abszolút lejön, hogy nem veszi emberszámba a nőket.

Nekem se jön be mindenféle külsejű pasi, de akkor se mondok/gondolok ilyen dolgokat róluk.

Amúgy meg semmi szükség nem volt arra, hogy leírja a véleményét, mert nem ez volt a kérdésem. Nem az volt a kérdés, hogy mit gondol az, akinek nem tetszenek a kis mellek... arra végképp nem volt szükség, hogy bunkó legyen.

Az volt a kérdés, hogy léteznek-e olyan pasik, akiknek a kicsi mell a preferenciájuk. Erre ő meg bevágja ezt a borogatás-szöveget. Az egy dolog, hogy nem tetszenek neki a kis mellek- joga van ehhez nyilván, de nem kell rosszindulatúnak lenni. Nagyon nem szeretem az ilyen embereket. Nagymellűként is undorodnék az ilyentől, ahogy kismellűként is undorodom attól, ha valaki azt mondja, hogy a lógó nagy mell ronda, nem is mell, hanem bőrlebeny (olvastam már ilyet). 🤮

2023. szept. 20. 11:49
 134/152 anonim ***** válasza:
0%

#133 Az, hogy nekem más az ízlésem a nők mellével (és más külsőségekkel) kapcsolatban, hogy másak az elvárásam a belső értékeket illetően más emberekétől, az egyáltal nem azt jelenti, hogy lenéznézném azokat a nőket, akik ezen a téren -fogalmazzunk úgy- "nem a zsánereim".

Rengeteg olyan nővel ápolok kifejezetten jó kollegális, ismerősi kapcsolatokat, akik mint partner soha nem jöhetnének szóba nálam a külső megjelenésük miatt, viszont a belső értékeik miatt élvezem a társaságukat. A kis mellű nők ebbe ugyanúgy beletartoznak, mint a más paraméterekkel "megáldott" nők.

Ez nem "diszkrimináció" a részemről, hanem ahogy már korábban többször is leírtam, ez csupán az én ízlésemet (zsáneremet) tükrözi.

Ostobaság lenne ebből arra következtetni, hogy akkor én nem veszem emberszámba a kismellű nőket, ez nagyon egyszerű és felületes gondolkodásra, nagyon gyenge konklúziós képességekre vall.

Sem bunkó, sem rosszindulatú nem voltam, csupán egy mókás kommenttel próbáltam érzékeltetni, hogy nekem miért nem jönnek be a kismellű nők.

Ha valaki nem értette ki a humort, annak vagy nincs humorérzéke, vagy csak szimplán kötözködni akar annak ellenére, hogy a kommentem végére még a szmájlikat is odatettem, érzékeltetve azt, hogy csupán egy mókás kommentnek szántam.

Igazán sajnálom, ha valaki sem a humort nem érti, dem a szmájlik jelentését. Erről én már nem tehetek.

Így a végére még annyit, hogy én nem undorodom sem tőled, sem a kismellű nőktől, ln csupán annyit írtam, hogy én nem szeretem a kismellű nőket, undorról egy szóval sem írtam.

Eléggé frusztrált személy lehetsz, ha te undorodsz emberektől. Én az emberektől nem undorodom, de amit néhányan csinálnak, az valóban undorító. De az még mindig nem az ember, hanem a tette(i) ellen irányuló undor. A kettőt nem kellene összekeverni, de te mégis megtetted. Gratulálok!

2023. szept. 20. 13:42
 135/152 anonim ***** válasza:
100%

Kis mell ès kerek feszes fenèk!!!!

Ha formàs, feszes feneke van akkor nem zavar, hogy pici a melle. A kis mellekkel is lehet jàtszani.

2023. szept. 20. 15:14
 136/152 anonim ***** válasza:
0%

#130 Nem lepődnék meg, ha az a szilikonfetisiszta volna, másik fiókról. Nem először sodorja elém a szél, és szintén nem először bukkan fel egy zsákutcába kerülő érvelésekor egyszeriben csak "egy férfi felhasználó", aki gyorsan megerősíti őt. Az bizonyított, hogy több felhasználó fiókról ír, mert megtörtént eset, hogy más százalékú profilról írt vissza választ egyszer, aztán mással másszor.

Neki ez jelenti az élete örömforrását.

2023. szept. 20. 15:49
 137/152 anonim ***** válasza:
77%

Ne magadból indulj ki. Nekem csak egyetlen fiókom van (akár hiszed, akár nem), és tartom magam olyan egyenes embernek, hogy még csak poénból se játszadozzak ilyenekkel még akkor sem, ha ugyanúgy megtehetném, ahogy ezt sokan meg is teszik itt.

Nem alacsonyodnék le soha arra a "színvonalra", éppen elég olyan ember van itt, akik ilyenekkel élik ki magukat a gyakorin, nem szándékozom szaporítani a számukat...

De te ettől függetlenül azt feltételezel és hiszel amit akarsz. Én nem feltételezek senkiről sem ismeretlenül rossz dolgokat, szerencsére nem vagyok paranoid alkat... ;)

2023. szept. 20. 17:23
 138/152 anonim ***** válasza:
77%

És még valami. Soha nem szerettem a szilikonmellű nőket, és a korábbi kommentjeimben sem említettem egyetlen szóval sem, hogy vonzanának, de ezidáig még csak a "szilikon" szót sem írtam le.

Csak a tisztánlátás kedvéért... ;)

2023. szept. 20. 17:26
 139/152 A kérdező kommentje:
137: szerintem is magából indult ki, ezért nem is reagálok semmit...
2023. szept. 20. 18:20
 140/152 anonim ***** válasza:
87%

136 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ez a csúcsa az eddigi pályafutásodnak itt

Mondanám hogy remelem 80 évesen is rajtam fogsz meg gondolkodni és keresgetni a latin idézeteket de te akkor már biztosan más Vadászmezőkön leszel

2023. szept. 20. 23:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!