Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lehet valahol olyan férfit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valahol olyan férfit találni, aki kismell párti?

Figyelt kérdés

2023. szept. 14. 20:25
 121/152 anonim ***** válasza:
81%
Az érkező válaszokból láthatod, hogy rengeteg pasinak bejönnek a kis cicik. Nekem is. És több előnye is van a nagyokkal szemben!
2023. szept. 19. 15:58
 122/152 anonim ***** válasza:
17%

Maradjunk annyiban, hogy azok a férfiak akik nem szeretik a lapos mellű nőket, azoknak akkor nem fogsz kelleni akkor sem, ha szép az arcod, segged, és esetleg a belső tulajdonságaid, bár addig már szerintem el sem jutnál, hogy a nagyobb melleket kedvelő férfiak megismerhessenek "belülről" is, mert éppen a külsőd lenne az akadálya annak... ;)

2023. szept. 19. 16:21
 123/152 anonim ***** válasza:
71%

Ehhez egyébként mit szóltok?

[link]

2023. szept. 19. 16:25
 124/152 anonim ***** válasza:
100%

Remek belarusz...

Keletázsia vagy feketeafrika. Ezzel kivagyuk segitva ha a kicsit szetetjük.

Mondjuk egy lapos csokival kiegyeznék. Hosszutávra.

2023. szept. 19. 16:44
 125/152 anonim ***** válasza:
24%

A 103as és a 106os válaszban egy férfi olyan módon fogalmazott a kis mellekrol ami már tényleg mindenki számára túl sok lenne

De nem a “mímelt” barátunk vele nem mer szembemenni, meg mindig kizárólag rajtam akarja levezetni a rengeteg baját esszéken keresztül.

Csajod kemény nő lehet :D

2023. szept. 19. 22:15
 126/152 anonim ***** válasza:
67%
Te mindig másra akarsz ráuszítani, mikor elfogy előtted az út.😃 Ez a múltkor sem jött be, ha még emlékszel, a végén ott tartottunk már, hogy ketten állapíottuk meg rólad, hogy teljesen elmebajos vagy.
2023. szept. 19. 23:07
 127/152 anonim ***** válasza:
65%

#125 Én vagyok a 103, 106 és a 122, 123 is.

Továbbra is fenntartom a leírt véleményeimet, amikről tudom, hogy szubjektívek, csupán az én véleményemet és ízlésemet tükrözik.

Azt is tudom, hogy bár próbáltam helyenként viccesen fogalmazni, biztosan kiverte a biztosítékot néhány embernél, de semmi más szándékom nem volt, mint őszintének lenni a sok őszintétlen férfitársam között, akiknek már egy kismellű nő is jó lenne, csak végre lyukhoz juthassanak.

Szerencsémre, nem vagyok egy elb@szott srác, sikeres vagyok a nőknél, és talán ezért is vállalhatom ennyire nyíltan és polgárpukkasztóan a véleményem a nekem tetsző (és nem tetsző) női mellekről.

Még akkor is, ha lepontoztak a nyuszi férfitársaim, és a kisebbségi komplexusokkal küzdő nők . Nem fogok ezért a kardomba dőlni... :)

Éljenek a normál- és a nagyobb mellű csajok! Nálam mindig sikerük lesz, ez tuti! :))

2023. szept. 19. 23:21
 128/152 anonim ***** válasza:
100%
De továbbra sem mersz a férfivel szembemenni még egy anonim fórumon sem 😂🤭
2023. szept. 19. 23:51
 129/152 anonim ***** válasza:
12%
Nem. Én nem akarom elvenni senki szabad véleményét, angyalbogaram. Mindenkinek az tetszik, ami. Én azt nem hagyom neked, hogy kollektíven lehazugozz mindenkit, aki mást mond, mint te. Ez nem ugyanaz.
2023. szept. 20. 00:36
 130/152 A kérdező kommentje:

129: de ez a pasi is lehazugozott titeket:

"semmi más szándékom nem volt, mint őszintének lenni a sok őszintétlen férfitársam között, akiknek már egy kismellű nő is jó lenne, csak végre lyukhoz juthassanak."

2023. szept. 20. 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!