Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nőknél anált adni nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknél anált adni nagyon ritka vágy?

Figyelt kérdés

#ritka #felcsatolható #Anált adni #Anált adni férfinak #Anált kapni férfiként
2023. szept. 13. 10:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
9#-es, az itt írt emberek közül mindenki vevő lenne rá 😅
2023. szept. 13. 13:43
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
#11: Oké de ez a gyk. Itt mindenki vevő mindenre. Mindenki perverz. A valóságban én egy pasinál láttam, hogy talán hajlana rá, hogy kipróbálja. És voltam amúgy kb 20 férfival. Egyik sem nyomi volt, nem konzervatívak stb, tök átlagosak
2023. szept. 13. 13:47
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Jól látod nagyon kevés a domina.
2023. szept. 13. 13:49
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Heteroszexuális vagyok de egyszer én is ki próbálnám milyen ez, csak puszta kíváncsiságból.
2023. szept. 14. 03:52
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
13: ehhez nem kell dominának lenni.
2023. szept. 14. 07:24
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Tudom, hogy én gondolkozok rosszul, de csak felvetem. Olyan sok alkalommal nem kér ilyesmit az ember, átlagosan havonta egyszer mondjuk, az éves szinten 12 alkalom. Szerintem egy odaadó párkapcsolatban ennyinek valahol el lehetne férnie, hiszen mindenki tesz olyat a párja kedvéért az élet bármely oldalán, ami csak számára okoz örömöt. Nem azt mondom, hogy felcsatolhatóssal csinálja meg mindig, de ha csak egy szimpla szilikonnal örömet okoz már az is teljesen kielégítő lenne.
2023. szept. 14. 08:25
 17/20 A kérdező kommentje:

16. Ez csak a férfiaknál van így, csak nekünk kőtelesség tenni a nő boldogságáért, nekik nem.

Semmi nem fér bele, persze ha nekik vannak hibáik, akkor kutya kőtelességed mindent megtenni hogy ők javuljanak, és még véletlenül se mondható hogy valami nem tetszik.

Pl: Ha te férfikánt híztál, akkor köteles vagy lefogyni, és elfogadni hogy emiatt csesztet, ha a nő hízik meg, akkor meg kuss a neved, mert különben jön a mártír duma, hogy nem is szereted igazán.

2023. szept. 14. 12:11
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
#14: de hát ez egy heteroszexuális dolog, ha nő csinálja férfinak.
2023. szept. 14. 12:26
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy régi barátnőm szeretett ujjazni, prosztatát masszírozni. Brutál nagyokat élveztem. Megjegyzem full hetero vagyok.
2023. szept. 14. 13:30
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

19: Még mindig nem értem, hogy jön ide az hogy valaki heteró-e vagy nem. Ha nő ujjazza a férfit, az teljesen heteró.

Aki nem így gondolja, annak pl. az sem heteró, ha seggbedug egy nőt?

2023. szept. 14. 15:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!