Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztál, jártál, ágyba voltál már iráni lánnyal, csajjal? ha igen mennyire mások barátnőként és ágyba szeretőként mint a magyar lányok, csajok?
#3 egy iráni vérig sértődne ha "learabozod", mert perzsák :)
Közel-keleti partnerem már volt, nem volt jobb, sem rosszabb mint bármilyen más nációhoz tartozó, mert NEM ettől függ ki milyen az ágyban.
#5: Komolyan gondot okozott ennek az értelmezése?
A mondat elején ott van a "nem" szó. Ennek szerinted mi a jelentése? Az, hogy NEM jártam iráni lánnyal. Utána következik a "de" szó, ami egy nyelvtanilag ellentétes tagmondatot vezet be. Ebben a tagmondatban említettem az arab lányt, tehát ebből a mondatból pont az derül ki, hogy az irániak nem arabok.
Tudod, ez olyan, mintha megkérdezném valakitől, hogy "szereted a sört?" És erre ő azt válaszolná, hogy "nem, de a bort szeretem." Ebből szerinted az következik, hogy a bor is sör?
Tényletg válságban van az oktatás. Eljutottunk oda, hogy csak tőmondatokban szabad kommunikálni, mert egy összetettebb mondatszerkezet már a többségnek komoly kihívást jelent.
#7 De ő a bőrt szereti. 😅
Ettől függetlenül tényleg bosszantó az 5-ös válasza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!