Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok már büdös puncival? Tényleg van ilyen?
Figyelt kérdés
Én még nem. Olyan volt már, szőrös volt, de az se volt büdi.2023. szept. 11. 16:56
3/11 anonim válasza:
Számít az, ha csak egy nővel voltam eddig? Megpróbáltam kinyalni és pisi szaga + íze volt a puncijának. Azóta se nyaltam, mert elment a kedvem tőle. Remélem nem mindegyik punci ilyen.
4/11 anonim válasza:
3 ha nem vagy frissen mosva q farkad is pisi ízű és szagu
5/11 anonim válasza:
Igen, van. Szopás, nyalás előtt érdemes tisztálkodni.
6/11 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látszik, eddig nekem szerencsém volt.
2023. szept. 11. 18:26
7/11 anonim válasza:
Akkori barátnőmnek kellemes kis büdi puncija volt. Na nem az az ótvar redvás, amire itt is gondoltak. Szokatlan volt, de nekem valamiért tetszett, passzolt a csaj egyéniségéhez. De nem tudnám pontosabban körülírni, hogy milyen volt vagy mihez hasonlított.
8/11 anonim válasza:
Nekem volt egy barátnőm akinek fura szagú volt a puncija amikor benedvesedett. Nem volt undort keltő szag, de ha azt szex közben megéreztem akkor elment az egésztől a kedvem. Ha hátulról toltam akkor pont az orromba jutott a szag és már nem is állt annyira.
9/11 anonim válasza:
Igen, nem ritka az ilyen, természetes. De sosem volt olyan, hogy emiatt lekellett álljak.
10/11 anonim válasza:
Baazdki ez nem szerencse kell hogy legyen hogy a csaj puncija nelegyen büdös/kellemetlen …
Hanem nirmális alap tisztálkodás….inkább az a szerencse (és abbol is a bal)ha szagavan…
Eggyüttlét előtt illik megmosakodni…
Ok van kivétel amikor elkap a flow benneteket de akkor általában épp nem alkalmas a hely a “fülledt erotikára” igy marad a sunyi szex..
De na ja..az a legalapabb alap hogy tisztálkodsz és igen ahogy irták ha nem mosod a pecskót azis kellemetlen szagú lesz…normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!