Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire büdös a punci? Sok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire büdös a punci? Sok nővel találkoztatok már, aki nem mosta meg alaposan?

Figyelt kérdés

2018. szept. 20. 12:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
76%
Nekem volt 1 alkalmi akié elég büdös volt. Nem is nagyon állt fel a farkam egész este... Egyébként nem ez a jellemző. ;)
2018. szept. 20. 12:38
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
A punci nem büdös, ha rendesen tisztán van tartva. Nem szoktam ismeretlen nők punciját szagolgatni. Azok közül akikkel volt szexuális kapcsolatom abból egy lánynak se volt büdös a puncija.
2018. szept. 20. 12:39
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
Fújj van olyan aki nem mossa meg rendesen??
2018. szept. 20. 13:15
 4/14 anonim ***** válasza:
62%
Az előzőhöz csatlakozom, ha egy nő rendesen, igényesen tisztálkodik, akkor puncija nem lehet büdös, az nem azt jelenti, hogy mindegyik nőnek egyforma az "illata" odalent, de nem büdös...
2018. szept. 20. 13:16
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
A puncinak van egy saját "szaga". De ha rendesen van mosva, nem kellemetlen. Ugyanúgy a faroknak is.
2018. szept. 20. 13:42
 6/14 anonim ***** válasza:
79%
Nekem egy csaj puncija nem tetszett, a többinek mind kellemesen izgalmas illata volt ...sőt volt, akié olyan izgin édeskés illatú volt, hogy egész hazafelé menet az ujjamat szagolgattam :D
2018. szept. 20. 13:53
 7/14 A kérdező kommentje:
6-os te nem mostad meg a kezed utána?Brr!!
2018. szept. 20. 14:24
 8/14 anonim ***** válasza:
67%
#7 miért mostam volna meg? Akkor nem éreztem volna az illatát magamon. Hány éves vagy 12?
2018. szept. 20. 14:28
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Volt egyszer egy nőm,előttem mosta még ott magát,és mégis picit "tonhalszagú" volt a puncija. Nem volt büdös de fura volt azért.
2018. szept. 20. 14:35
 10/14 anonim ***** válasza:
63%
Akkor büdös, ha valami fertőzése van, vagy épp menstruál, ez természetes, de ezekben az esetekben úgysincs szex, vagy legalábbis nagyon nem ajánlott. Egyébként mindegyiknek van egy kis 'szaga' a nap végére, de tisztálkodás után csak a kellemes, édeskés illat, a nedv illata.
2018. szept. 20. 14:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!