Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A pszichopata mire gondol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pszichopata mire gondol amikor randizik?

Figyelt kérdés

Pl megpróbál hosszútávú párkapcsolatot keresni egy sráccal/lánnyal.

Tudatosul benne, hogy ő más mint a másik?

Mit remél az egésztől? Pl hasznos segítőt otthonra?

Szexet?

Milyen motiváció lehetnek, ha érzelmei nincsenek?

2023. szept. 9. 15:57
1 2
 11/12 anonim válasza:

Kedves Kérdező, szerintem a pszichopata semmire nem gondol, mikor randizik. Max. arra, hogy unaloműzésnek jó, plusz talán egy szex kapcsolat rövidebb vagy hosszabb távon, az mindegy nekik. Mert már eleve tudja, hogy ezek az oldalak tele vannak elkeseredett emberekkel, akik kétségbe esetten keresnek Valakit, akik társuk lesz a mindennapokban. Mivel pedig a pszichopatáknak jelentős önértékelési problémáik vannak, amit saját maguknak gondolom be se vallanak, igazából a megfelelő terep is lehet egy társkereső.

A probléma azonban szerintem alapvetően az, hogy a pszichopaták, az alacsony önértékelés miatt olyan embert keresnek, akik maguk is csökkent önbizalommal rendelkeznek. Az empatikus emberek általában ilyenek, mert az nem jön ám hipp-hopp veleszületetten, hanem jó keményen elintéz az élet MINDEN fronton.Enélkül nem lesz empátia. A mezsgye nagyon vékony: a sok trauma után vagy egyszerűen lekapcsolja az agyad a villanyt, eredménye a szociopata, pszichopata stb..., tehát lesz egy másik én, amellyel már szembe tud nézni, nem pedig a kis megalázott, amellyel nem. ÉS jön a másik variáció, aki van olyan erős mentálisan, hogy nem löki el azt a romhalmazt, hanem viszi magával az egész kib@szott életében.Mivel ismeri a szenvedést, annak összes válfaját, meg is érti azt, nem taszítja el, és még az sem zavarja, ha elküldik a francba a nagy empátiájával. Nagyon erős intuíciót képes ez kialakítani, ami azt jelenti, hogy BÁRMELY intuíció teszten eléri azt a szintet, ami már lényegében nem normális.

A latin fejezi ki szerintem leginkább, hogy mennyire vékony ez a mezsgye, mivel a szentet és az átkozottat egyaránt a sacer szóval jelöli.

Visszatérve a pszichopatákra, szerintem egy a lényeg velük kapcsolatban: pl. egy pszichopata/szociopata férfi a fentiekből kiindulva, nem képes elviselni, hogy ha a nő, aki mellette van, akit úgy ismert meg, mint egy önbizalomhiányos, kedves nőt, aki felnéz rá, mert olyan szép, erős, okos, bátor, stb... kinek mi tetszik, tehát ez a nő egyik napról a másikra elkezd "ragyogni", és már nem mutatja azt a feltétlen ámulatot felé, mint korábban. Itt megtörik a dolog, mert már arra kezd el hasonlítani, akik őt bántották, arra a sok öntelt baromra, akik miatt az lett, ami.

De mivel ez előbb-utóbb a legtöbb nőnél bekövetkezik, onnantól kezdve ez már csak egy beteges kapcsolat lesz. Kivéve, ha tényleg van benne alázat, ami nem az emberek felé történő mű vagy beteges, hanem VALÓDI, az élet iránti alázatot jelent, magát az elfogadást , akár egy normális kapcsolatot is ki tudna alakítani.

2023. szept. 11. 18:45
 12/12 anonim válasza:
ui: a nőben jelen lévő alázatra gondoltam, nyilván egy pszichopata férfiben ez nincs meg
2023. szept. 11. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!