Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Extrémebb szextörténeted van? Olyan ami veled történt
és valódi!
az exemmel a kanapén dugtunk kb 7-8 óra lehetett 1 éve nyáron, és a nappaliban van a kanapé, és falun lakom. valaki bejött a kapun, és a kanapé fölötti ablakon benézett, azóta sem tudom ki volt és miért csinálta, és hogy látott e egyáltalán XD még szerencse, hogy a bejárati ajtó zárva volt, lehet be is nyitott volna
2023. szept. 9. 15:22
Családi nyaraláson (barátnőm, én, barátnőm anyja és neki a pasija)
Egyszerre dugtunk a szálláson, és a szobákat csak egy vékony fal választotta el egymástól és gyakorlatilag mindent lehetett hallani.. a csattogást, ahogy elélveznek.. nagyon izgató volt.
2023. szept. 9. 15:26
Anyósomnál voltunk aki tv-zet a nappaliban én a barátnőmmel a másik szobába. Barátnőm az ajtó felfán kihajolva beszélgetett az anyóssal felhúta a szoknyaját és mutatta menjek. Szoval bugyit félre es már dugtam is be. Nem élveztem el max fél perc lehetett de benne voltam s puncijaba amíg beszélt az anyjával :) Neha csináltunk ilyeneket szerette a spontán perverz játékokat
2023. szept. 9. 16:02
A menyasszonyommal délutáni pihenés keretében feküdtünk egy kanapén, kis kifli, nagy kifliben.
Én annyira beindulta, hogy hátulról kezdtem dugni. Még jó, hogy a takaró alatt voltunk, mert egyszer csak benyitott az anyós jelölt. A lányt megfogtam, fel ne ugorjon, csak maradjon nyugodtan. Míg a hogyan továbbról... kérdezett minket, addig én a lányába voltam. Annyira beindultam, alig tudtam magam visszatartani. Persze a menyasszonyom is izgalmasnak találta, mert direkt mocorgott...
De volt hogy az autó hátsó ülésén ujjaztam meg a nadrágja zsebén keresztül, míg a szülei elől ültek. A faterja meg állandóan a tükörbe nézelődött, valamit sejtve. Miután nem győztem köhögni, krákogni, mert a lánya "furcsán vette a levegőt" :)
Volt hogy fürdőtóban dugtunk, míg mellettünk mások úszkáltak.
2023. szept. 9. 16:37
Látom 4es, te is tudod mi az igazi élet. Így kell ezt😎 pacsi
2023. szept. 9. 17:32
Kórházban történt, én végig izgultam,nehogy benyisson egy nővér, orvos,vagy takarító mert nem tudtam, az ajtó zárva van-e...
2023. szept. 9. 22:56
A barátnőmmel és a párjával egy buliban úgy alakult, hogy hármasban fogjuk csinálni. De a barátnőm kiütötte magát, mire felértünk hozzájuk. Az ágyon feküdt és aludt, mi meg nem bírtunk magunkkal és megdugott a pasija kőkeményen, a kB ájult barátnőm mellett. 😅 Nem vagyok rá büszke utólag, de akkor nem érdekelt a dolog.
2023. szept. 10. 11:17
#7 de úgy is ez volt a terv. vagy így már nem lett volna szabad? kiderült, meglett a 3-as mesélj mi lett ebből, a pasi jól teljesített?
2023. szept. 10. 11:59
Kb. 3 éve egy Délzalai kisfaluban. Nyári tábor 13-18 éveseknek. Visszajártunk páran, velem egyidősekkel segíteni programszervezés felügyelet ilyenek.Azon az éven a megyei diákönkormányzattól(DÖK) jött segíteni 6-7 lány. Én pár nappal később mentem munka miatt. Első nap kinéztem egyet, szép kis alacsony volt igazi kis cuki. De nem foglalkoztam úgy vele meg időm sem volt. Utolsó este ugye. Ahogy szokott lenni ilyen helyeken: ivászat. Hajnal fele csak páran voltunk már fennt. Kimentem cigizni az épület elé. (Iskola volt egyébkét a szállás). Ott volt a lány, hívásozott valakivel. Leültem a lépcsőre, aztán odajött beszélgettünk stb. Mondtam, hogy van még nekem pálinka hozok ki. Ittunk beszélgetés, szóbajött a pasija aztán mondta hogy milyen balfasz ilyen fűkaszamániás😅 . Beszélgettünk tovább, mondtam neki, hogy most már tényleg áll rád a farkam, velvisított mondta h mutasd elővettem, rá is markolt. Mondtam hogy ez így túl száraz🤣 elkezdett szopni. Én meg mivel kis koktél szoknyában volt simogattam. Igen de közben kijött a szobatársa kereste holvan. Hát ott ültünk a lépcsőn, kezébem a lehuzott sliccemen át a farkam. Ugye nyáron nem hordok alsónadrágot. Mondja a barátnőjének kezemben a farkammal, hogy menj vissza hagyjál most dugni fogok🤣 jó bement. Mondtam hogy miis menjünk be mert már kezdett világosodni mellettünk meg ugye lakóházak voltak meg kis nyaralók. Bementünk az ebédlőbe, feltettem a konyhapultra ott dugtam, aztán már eléggé reggel lett a többiek várhatóan kezdtek ébredni, hogy pakolás megyünk haza. Bementünk a fürdőbe. Ott a zuhany alatt ujjaztam ő verte a farkam lenyalattam vele az ujjamről a finom nedvét, igaz nemtudom miért de mandarin íze volt😅 elzártam a vizet kimentünk a zuhany ötlözőrészébe és elkezdett szopni, Rámnézett mondta, hogy :dugjál meg. Megfordult kapaszkodott a radiátorba és hátultól dugtam. Ott lett végem amikor mondta, hogy a végét a mellére. Szegény kapott vagy 1 deci😅 ugye vagy 1 heti anyag volt bennem. Vége volt a legjobb. Ahogy lefolyt róla a járólapra mondta, hogy hagyjuk ott. Megjelöltük a helyet😅 ő 19 volt épp akkor érettségizett. Én 29. Jóvolt na
2023. szept. 10. 14:55
Kettesben nem. Utána mondta a barátnőm, hogy csak a pasija kedvéért ment volna bele és jobb is, hogy nem történt meg. Ráadásul meg is köszönte, hogy nem történt köztünk utána semmi. Nagyon sajnáltam csórót, így nem vallottam be mi történt. Így ennyi, nem fogok itt részletezni semmit, nem tudom mit kéne még mesélnem erről.
2023. szept. 11. 10:37
Kapcsolódó kérdések: