Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nagyon férfiatlan dolog lenne, ha a pasi partneretek azt kérné, hogy kétvégű műpénisszel (double dildo) is szexeljetek?
Bevallom, nekem ez már sok lenne:/
Simán benne vagyok ujjazásban, prosztata masszázsban, de ez a dildos dolog kicsit kiverné a biztosítékot. Sry
25N
Nem ez hatarozza meg a ferfiassagot.
En voltam alkalmiban olyan csajjal aki egyszer felvetette, hogy ha gondolom akkor felcsatissal megdugna. ;D meg meg az elejen mondta a plugot. En gyanutlanul rakerdeztem hogy o hasznalna? Mondta h en.;Ddd
Mind a kettonel mondtam, hogy koszi de nem.
Na de a lenyeg, hogy vannak nok akik benne lennenek es nem ehhez kotik hozza hogy ki mekkora ferfi. Hanem kinek mik a vágyai.
Kétem, tényleg nők valaszoljanak.
Eddig 3-bol 2 válasz pasitól jött.
Nálunk mindketten benne vagyunk az ilyesmiben, de egyelőre úgy tűnik hogy a pasimnak a finom ujjazás jobban bejön mint a dildó, sőt igazából nem is szereti ha mélyebbre dugom az ujjamat, inkább csak a zárógyűrű környékén (kívül, belül) szereti a simogatást
Szóval elméletben benne lennék, de a gyakorlatban nem látok rá esélyt.
Nekem nem férne bele.
Nálam a pasi dug és nem a pasit dugják.
Sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!