Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak volt már olyan, hogy eredetileg nem akartatok a lányba élvezni, de úgy be voltatok gerjedve, hogy nem tudtátok abba hagyni és tele raktátok?

Figyelt kérdés
2023. szept. 9. 12:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
54%
Szedjél tablettát te, én nem fogom mérgezni magam hormonokkal, csak azért, hogy te szabadon tudjál élvezni, én meg szenvedjek a hormonzavar miatt. Köttessétek el magatokat, ne a nőnek kelljen mérgeznie magát.
2023. szept. 9. 17:34
 12/19 anonim ***** válasza:
50%

10

Ha nem úgy vannak vele mint a felsoroltak, hogy leszarja csak nekik jó legyen, akkor igenis működik. Orosz rulett inkább az hogy a pasi kihuzza e vagy sem, mert neki az a jobb.

Sőt megsugom a nőnek is az a jobb, csak ennyi élvezeti mínuszt bőven meger hogy cserébe nem cseszem szét a szervezetem mesterség hormonokkal

2023. szept. 9. 18:02
 13/19 anonim ***** válasza:
92%
Olyan volt csak, hogy az első és egyetlen együttlét közben le kellett dobnom magamról a nőt, mert amikor megfogtam a derekát, és szóltam, hogy most álljon meg egy kicsit, akkor erre rögtön úgy kezdett el ugrálni, mintha valami derbi befutójában hajrázott volna épp.
2023. szept. 9. 18:21
 14/19 anonim ***** válasza:
65%

Kis félreértés. Én azt mondtam, hogy ha nincs óvszer, akkor legyen tabi. Az óvszer nyilván nagyobb biztonságot ad, persze az élvezetből is elvesz.

Ha nincs fogalmad valamiről, az nem baj, csak ne kürtöld világgá. Az előváladék sem sokkal veszélytelenebb, mint amikor direktbe megy az anyag. A másik meg, nem a hetvenes-nyolcvanas évek fogamzásgátlóiról van szó, amik igen nagy mértékben felborítják a nők hormonháztartását. A mai tabletták jóval alacsonyabb hormonszinttel rendelkeznek, nem olyan "mérgek", mint a negyven évvel ezelőttiek. Sok nőgyógyász például a rendszertelen vérzésre is felír fogamzásgátlót (sikerrel), függetlenül attól, hogy a nő él-e aktív szexuális életet. De ha ennyire félsz a csökkentett hormontartalmú készítményektől, akkor ne igyál vizet sem, mert megsúgom, hogy az is bőven tartalmaz már hormonokat, amik az emberiség vizeletürítése során kerültek az ivóvízbe (víz körforgása).

Ám ha egyiket sem szeretnéd, akkor még mindig ott a spirál, vagy a női óvszer.

Lehet lepontozni ismét, 10-es voltam.

2023. szept. 9. 19:50
 15/19 anonim ***** válasza:
57%
Kb 12 éve védekezem negszakitassal, mostmár a 3. férfivel. Sose lettem így terhes.
2023. szept. 9. 20:32
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
#15: a megszakítás tényleg működik, de nem 100% sajnos. Én 4 nővel kb 20 évig csináltam. Két terhesség lett, sosem vesztettem el a kontrollt. Szerintem működik, mert viszont a tablettát szedő csajom is terhes lett egy idő után.
2023. szept. 9. 23:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Nem, mindig kihúzom, jobban szeretem cicire, szájba élvezni. Próbáltam punciba is, nem olyan jó nekem. Ja, és évek óta gumit nem húztam, a csajok is legalább annyira utálják.
2023. szept. 10. 08:22
 18/19 anonim ***** válasza:
68%

Én is kezdem az innen-onnan olvasottakból, hallottakból azt a következtetést levonni, hogy a jól csinált megszakítasos, az ugyanannyira hatékony mint a tabletta. Sőt...

2023. szept. 10. 09:57
 19/19 anonim ***** válasza:
Sokszor volt
2023. szept. 11. 07:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!