Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak volt már olyan, hogy eredetileg nem akartatok a lányba élvezni, de úgy be voltatok gerjedve, hogy nem tudtátok abba hagyni és tele raktátok?

Figyelt kérdés
2023. szept. 9. 12:45
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Nem
2023. szept. 9. 12:46
 2/19 anonim ***** válasza:
58%
Igen.
 3/19 anonim ***** válasza:
47%
Ilyen nem volt. Olyan igen amikor azt mondtam nem fogok, de persze az uccsó cseppet is belelőttem!! 👍😄😉
 4/19 anonim ***** válasza:
74%
Nehezen tudom azt elkepzepni, hogy nálam jobban útálja valaki a gumit. Így nem is húztam soha, és túlontúl elővigyazatos voltam. Jóval idő előtt kivettem,mindig. Igaz így nem volt meg az érzés hogy milyen jó elmenni egy pu.ciban, még csak az elélvezés közelségét sem éltem át..na de a gumit jobban utáltam😀. Soha nem élveztem bele senkibe. Mielőtt el kezdtem volna szexelni, nagyon utánna olvastam az előváladéknak, és valamiért(talán szerencse?),nekem soha nem jött elővaladék, így bártan mertem csinálni. Soha nem lett belőle semmi. Később pedig olyan párom lett aki már szedett tablettát.
2023. szept. 9. 12:51
 5/19 anonim ***** válasza:
62%
Volt persze
2023. szept. 9. 13:41
 6/19 anonim ***** válasza:
62%
Igen, volt.
2023. szept. 9. 13:49
 7/19 anonim ***** válasza:
63%
Igen,volt egy anyukával,magához szorított nem hagyta kivenni.
2023. szept. 9. 15:08
 8/19 anonim ***** válasza:
72%
Nem volt. Fegyelmezett vagyok és tisztelem a partnerem.
2023. szept. 9. 15:22
 9/19 anonim ***** válasza:

2, 5, 6, 7 az a pasi, akiknél nem fog működni a megszakítasos módszer.

Kezdem érteni miért félnek tőle ennyien...

2023. szept. 9. 16:02
 10/19 anonim ***** válasza:
52%
A megszakításos módszer az amúgy is olyan, mint az orosz rulett. Az előváladék is tartalmaz milliónyi potenciális elkövetőt. Ha már gumi nélkül szexel az ember, akkor a tabletta a minimum (bár az sem 100%, de a megszakításoshoz képest hatalmas a különbség).
2023. szept. 9. 16:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!