Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/Nők! Komoly kapcsolatba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Komoly kapcsolatban el tudnátok fogadni, ha csak orál/segédeszköz lenne?

Figyelt kérdés
2023. szept. 9. 10:30
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%

Nem

29N

2023. szept. 9. 10:32
 2/18 anonim ***** válasza:
92%

Nem.

22L

2023. szept. 9. 10:34
 3/18 anonim ***** válasza:
92%
Miért is kéne??
2023. szept. 9. 10:34
 4/18 anonim ***** válasza:
22%

Ugyan már lányok, sok csaj el se tud menni szex közben, csak ha izgatja magát közben. Akkor meg mire fel ez a nagy “dugjon csak meg rendesen” hozzáállás? 😄

A másik kérdésben, hogy kinek mennyire fontos az orgazmus, szinte az összes nő azt válaszolta, hogy kb. az a legutolsó, még enni is jobban szeret.. azért legyünk már néha önazonosak

2023. szept. 9. 10:46
 5/18 anonim ***** válasza:
88%

4es azért mert a szex a dugás az jót tesz a ciklusnak is

N

2023. szept. 9. 11:13
 6/18 anonim ***** válasza:
4%
#5 ezt így még nem hallottam senkitől, lehet hogy igaz, nem tudom. Azt viszont már mondta nekem két csaj is, hogy túl vastag vagyok, és fáj neki, így nem tud elmenni. Az egyik egyből szakított, a másikkal egy évet lehúztunk. Javarészt inkább magának csinálta, de azért néha engedte a szexet is, bár láthatóan fájt neki, ez engem is lelombozott. Nem áldás ez sem, hiába minden tini fiú ilyet akar. :S
2023. szept. 9. 11:21
 7/18 anonim ***** válasza:

Valakinek lehet, hogy okés, én nem tudnám elfogadni.

22N

2023. szept. 9. 11:35
 8/18 A kérdező kommentje:
Sejtettem. Köszi a válaszokat.
2023. szept. 9. 11:36
 9/18 anonim ***** válasza:
6 hat ha nagyon vastag az tényleg nem jó mert akkor a fájdalom miatt nem tudod élvezni csak szenvedsz
2023. szept. 9. 11:38
 10/18 anonim ***** válasza:
El tudnám fogadni. Nem vagyok aszexuális, de nem olyan fontos számomra és nincs is magas libidóm, szóval ha minden más passzol, akkor ebben tudnék kompromisszumot kötni. (Tartós kapcsolatban vagyok egész hasonló felállással már sok éve, szóval nem a semmiből beszélek. Nem mondom, hogy ez így a legideálisabb, de mivel minden más szuper, így nekem ez elfogadható és se elhagyni, se megcsalni nem fogom emiatt.)
2023. szept. 9. 14:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!