Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak hogy álltok a feneteket kényeztetéséhez?
Én szeretem. Feleségem is örömmel teszi az ánuszom és a prosztatám kényeztetését. Nyelvvel és ujjal is. Van egy speciális plugom is, ami úgy van kialakítva, hogy szeretjezés közben a prosztatámat ingerli és stimulálja. Ennek a felhelyézéséből is külön játékot szokott nekem csinálni. Őrjítően izgalmas és élvezetes. Ha sok időnk van, és hosszan játszadozunk egymással, akkor előfordul, hogy a dildóját, vagy éppen a vibrátorát is használja rajtam, bennem.
Lehet ezért engem bu.izni, meg homoszexuálisnak nevezni. Legyen. Igen az vagyok. A feleségem homokosa és bu.ija vagyok. Viszont ezt csak nővel, ezzel az egy nővel vagyok hajlandó megélni, hagyni, hogy ott is foglalkozzon velem.
Egy 45 éves boldog férj.
13-as, mi? Hogy kinyalja egy férfi segglyukát? 10-ből 9 megteszi simán, megsúgom😃.
58F
Tudom, nem "reprezentatív a felmérésem", de a napokban megkérdeztem nagyon sok hozzám barátilag, haverilag közel álló nőket és férfiakat, velem egykorúakat, fiatalabbakat és idősebbeket is egyaránt, hogy a nők csinálják-e ezt a férjeiknek, illetve, hogy a férfiak szeretik-e (igénylik-e) ha ezt csinálja nekik a párjuk.
Nem jött ki a 10-ből 9 sem női, sem férfi részről, csak 1 lett, da arról a srácról már nagyon régóta ismert a baráti körben, hogy biszex, és a nőkkel-férfiakkal is passzív (szub) szerepkörben van.
És a csattanót a végére hagytam. Én is biszex vagyok, de az élettársam soha nem csinálná ilyenet nekem, és én sem kérném tőle ezt, és nem is vártam el tőle soha.
Hat mert normális emberek között ez nem merül fel....
könyörgöm
Milyen ember akarná ezt egy NŐTŐL???
Gondolkodjatok már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!