Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-fiúk! Mennyire kedvelitek a hátsó kijárat nyelvvel történő kényeztetését?
Figyelt kérdés
2023. júl. 27. 20:25
6/12 anonim válasza:
Mármint ott ahol normál esetben kakilni szoktunk általában? Juj semennyire, nem arra találták ki. Hiába van előtte mosakodás, tisztálkodás, akár beöntés stb…maga a tudat hogy ott…
7/12 anonim válasza:
Volt, hogy részegen a seggét nyaltam. De azért, mert eltévedtem. Nem reklamált, csak másnap elmondta. Az a rohadt két centi!...
9/12 anonim válasza:
Férfiként szívesen nyalok női popsit
10/12 anonim válasza:
(F) nincs vele bajom, de a barátnőm nem igazán érez semmit, ezért nem erőltetem túl gyakran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!