A panelház tetejére hogy lehet kimenni?
Budapesten egy 11 emeletes panelprogramos házban lakok, nagyon kiszeretnék menni a ház tetejére, mert onnan látni szinte az egész várost, persze nem hülyéskedni, hanem komolyan veszem az egészet, tudom hogy óvatosan kell közlekedni a szigetelés miatt, és hogy nem szabad kimenni a ház szélére.
Odáig eljutottam hogy a 11. emelet után van egy piros rács, ami a tűzjelzővel van összekötve, amit a bejárati ajtó kulcsával kitudok nyitni, ki is nyitottam de utána van még egy ajtó, ami közvetlen a tetőre vezet, sajnos ezt nem tudtam kinyitni ugyanezzel a kulccsal. Esetleg egyedül a gondnok tud segíteni nekem? De az nagyon gáz ha elhajt és leszid én meg ki sem jutottam :c
A panel házak teteje nem azért van hogy onnét nézegessük a várost.
Oda tilos a lakóknak fel menni .A feljáró vészhelyzet esetére van .
Ne juss ki.
Keres magadnak más szórakozást.
A gondnok nem hülye, nem fog kivinni oda, ahol
semmi keresnivalód nincs.
Osztatlan, közös terület, fokozottan balesetveszélyes.
Ő se járkálhat fel kedvére, csak, ha szakemberek
előre, hivatalosan bejelentik, hogy milyen mznkálatokat, vizsgálatokat
végeznek.
Menj fel a legközelebbi kilátóhoz, vagy a János -hegyi kilátóhoz, a Gellért-hegyre, és nézelődj onnan.
Vagy kéredzkedj be a legfelső lakóhoz, hogy hagy nézzél ki az ablakán.
"Akár tetőterasznak, akár tetőkertnek korláttal, igazán értékes lenne"
Sajnos NEM úgy tervezték, hogy több tucat tonna föld és növényzet legyen rajta. És persze sem az öntözése (ha szárazság van), sem a vízelvezetése (ha túl sok eső van) nincs megoldva az esetleges termőrétegnek. Csak a tiszta esővíz elvezetése van megoldva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!