Tízemeletes panelház tetejére felvihetek egy trambulint?
Figyelt kérdés
Odalent tuti ellopnák, bent a lakásban meg nincs meg a belmagasság ahhoz hogy ugrálhassak meg szaltókat csináljak rajta, odafent meg meglenne a kilátás is
Általában le van zárva a kivezető ajtó, először azt nézd meg.
2019. aug. 5. 07:05
2/10 anonim válasza:
Panelházak teteje nem közös használatú terület, így oda még kimenni sem szabad, általában zárják is a kijáratokat.
2019. aug. 5. 07:11
3/10 anonim válasza:
de jót is lehet onnan huppanni!
amúgy kizárt!
2019. aug. 5. 07:12
4/10 A kérdező kommentje:
Amikor ideköltöztem, az első dolgom volt keresni valakit akinek van kulcsa hozzá 😄
2019. aug. 5. 07:12
5/10 anonim válasza:
Hivatalosan vészkijárat, és a lépcsőház bejárat kulcsának nyitnia kell. Az mas kerdés, hogy ezt sajnos sokan nem tartják be, nálunk pl be van tartva, tüzijátékos ünnepeken zsufolásig van a tetőnk, mindenki viszi fel a családot, haverokat. De rambulinra akoor se mennék egy tetőn ha fizetnének érte :D
2019. aug. 5. 07:14
6/10 anonim válasza:
Fel.
Összecsukva, ha teljesen tűzálló anyagból készült.
.
"az első dolgom volt keresni valakit akinek van kulcsa hozzá"
Tehát nem csupán te férnél hozzá.
Ha vele történne valami baj, a felelősség akkor is a tied, hiszen ha nem viszel a tetőre oda nem illő dolgot, akkor ARRÓL senki nem esik le.
2019. aug. 5. 07:49
7/10 anonim válasza:
Valsz nem. Ettől független a 10esek teteje szerintem hatalmas kihasználatlan lehetőség. Ha megcsinálnák rendesen (korlát stb.) simán lehetne fent napozóterasz, játszótér, grillezőhely stb.
2019. aug. 5. 08:45
8/10 anonim válasza:
Egy nagyobb viharban simán elvinné a szél, meg esélyes hogy a tetőszigetelést is tönkretennéd ugrálás közben, gondolom nem szeretnél több lakást eláztatni.
2019. aug. 5. 12:09
9/10 anonim válasza:
New yorkban pl körbekerítik a tetőket teljesen kerítéssel es ott vannak a gyerekeknek megőrzők, játszoterek manhattanben, de van olyan ház amelyik tetején kosárpalánk vagy epp teniszpálya van. Sokat melóztam ott magas házakban sok ilyesmit láttam. Németországban meg sokhelyen ácsmunkávak epítenek még egy szintet könnyűszerkezettel lakásokat alakítanak ki, máshol meg telepakolják napelemmel.
Tény, itthon rettenetesen kihasználatlanok a panelek tetői. De szetintem kerteket is lehetne létesíteni, es akár kertészkedhetnének is ott a lakók.
2019. aug. 5. 16:44
10/10 anonim válasza:
Itthoni panelekre vízmelegítőt kell szerelni, a 40-60 lakásban kihasználódik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!