Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemi gólyatáborokban, milyen szexuális tematikájú dolgokat csináltatok, vagy hallottatok, mint feladat?
Cumis üvegbe vokt botja tej vaníliás cukor meg meg valami
A pasi oda tette nekünk meg le kellett térdelni és kiszívni .
Az nyert aki hamarabb kiszívtam a löttyöst
-közbe meg kérdezték a "nagyok" hogy eléggé undorító íze van ?
Még vokt olyan h plusz pontért a fiúknak meztelenül kellett helikopterezni
Vokt meztelen futó verseny is
Életembe nem láttam annyi fszt
De hát ami gólya táborba történik az ott is marad
Ez 2013as GT
29N
Atyaeg, 2010-be amikor en voltam gólyatáborba... :D
Helikopterezés nálunk is volt :D fütyimérce, kinek milyen nagy és vastag...
Hát,nem voltak szegyellosek a fiuk, de a lányok sem.
5 nap alatt tobb pasival szexeltem, mint előtte meg azóta összesen.
Nekünk volt meztelenre vetkőzés hogy megmutassuk a péniszünket.
Csapaton belül volt lankadtan és mereven is összehasonlítás kinek hány cm, milyen vastag hengerbe fér bele.
Meztelenül futottunk, fekvőtámasz, ugrálások.
Nálunk 2019-ben volt egy olyan, hogy 2 embernek minél több s*xpózt kellett bemutatni 1 perc alatt. Ezt mi nyertük. Nálunk 1 lány se akart erre az utóbbi feladatra kimenni, így 2 fiú ment ki. Végig ordibálta a közönség, hogy "szimpatikus b*zik".
Illetve volt olyan is, hogy a csapatból kimegy két ember, az egyik leül a másik körbetáncolja és vetkőzik. Mindenhol egy fiú ült és egy lány vetkőzött. Na nálunk 2 lány ment ki a végén, nem vetkőztek, hanem locsolták egymást kannásborral elég erotikusan. Szintén mi nyertük a feladatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!