Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/31 anonim válasza:
Régen is az volt, most is, nagyon szexi 10/10 nő!
22/31 anonim válasza:
Műanyag! Számomra az a nő számít szépnek, aki plasztika nélkül vonzó tud lenni. Adjon magára, de ne tolja túl.
Voksán Virág már a fiatalabb énjére sem hasonlít, gyermekkori, kamaszkori fotóit pedig egyáltalán nem vállalja. A legkorábbi fotóján, amit a sajtó megszellőzetett róla az arca egyáltalán nem ilyen, de a mellei már akkor is is szilózva voltak.
Megnéznék róla iskolás fotókat, milyen lehetett valójában!
23/31 anonim válasza:
Plasztikázott, tetovált nő nem jön be. Az arc vonásai sem szépek szerintem.
De szerencsére nem nyaggat nagyon hogy engem akarna! ;)
27/31 anonim válasza:
Műanyag 10/3. Amit belinkeltél is a kommentekben természetesen a simpek csorgatják rá a nyálukat. Labdába se rúghat egy igazán szép nő mellett.
28/31 xKakashix válasza:
Volt egy időszaka amikor még jó volt, most konkrétan rá sem lehet ismerni.. Itt még adtam volna: [link]
29/31 anonim válasza:
Tipik meghuznam mert teste jo de amugy taszit ez flakon fej
30/31 anonim válasza:
Valamikor az lehetett, de már csak műanyag, meg vakolat. Ennyi erővel egy doboz joghurt is szexi és szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!