Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiöltözve vagy meztelenül csinosabb egy nő?
Figyelt kérdés
2023. szept. 7. 14:11
A kérdező szavazást indított:
Kiöltözve
Meztelenül
56 szavazat
1/15 anonim válasza:
Attól függ mi a cél
Kínzáshoz kötözve
Dugáshoz meztelenül
N
2/15 A kérdező kommentje:
Olvassatok kérlek rendesen. :D Kiöltözve, nem kötözve.
2023. szept. 7. 14:14
3/15 anonim válasza:
Attól függ, de inkább kiöltözve
4/15 anonim válasza:
Jó bocsánat
Egy csinos riga sokat dob egy nőn
5/15 anonim válasza:
Attól függ hol... egy koktélpartin nyilvánvalóan kiöltözve, de hazaérve nem sokáig marad rajta a ruha 😂
6/15 anonim válasza:
Egy nő ruhában csinos, ruha nélkül vadító
7/15 anonim válasza:
Sokat sejtető, de nem mindent megmutató ruhában a legszexibb. pl. ilyenben: [link]
8/15 anonim válasza:
Barátom szokta mondani,hogy vehetek fel én bármit,meztelenül vagyok a legszebb számára.Ez van,szerintem sok pasi így gondolja.Igyekszem pedig csinosan öltözködni.
9/15 anonim válasza:
Egy meztelenül nagyon vonzó nő is felöltözhet rosszul, pl. divatbemutatókon modelleket is szörnyen öltöztet fel némelyik divattervező.
Viszont sok ruhában egész mutatós nő meg meztelenül egy kis csalódást, még akkor is, ha fürdőruhában is mutatós.
10/15 anonim válasza:
#7 ezzel a csajjal csak két gond van. Egyrészt miért nincs bugyi nélkül (bár félre lehet azt húzni), másrészt miért nincs itt a szobában mellettem 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!