Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » "A nőknek abba kellene hagyniu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"A nőknek abba kellene hagyniuk a férfiakkal a közösülést, hiszen nem is élvezik" - nők, egyetértetek evvel?

Figyelt kérdés
[link]
2023. szept. 8. 01:27
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:

14 pont az a jobb ha az elején ezt ecsetelgeti...legalább hamarabb nemet mond az ember.

16 Írtam ha olyat fog ki az ember ottkell hagyni!

2023. szept. 8. 08:10
 22/42 anonim ***** válasza:
Dehogy! Én imádom a jó szeretkezéseket és a jó orgazmusokat. Persze ehhez az kell, hogy nagyon szerelmes legyek, de jelenleg az vagyok.
2023. szept. 8. 08:18
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
Én imádok szexelni a párommal mert figyel ram és fontos neki hogy én is elélvezzek!!
2023. szept. 8. 08:22
 24/42 anonim ***** válasza:
26%

A mai kb. 40 év alatti férfi korosztállyal nem valami jó a szex. El lehet gondolkodni az okokon.

Viszont idősebb férfiakkal eddig nekem jó tapasztalataim voltak, figyeltek rám, nem volt annyi görcs, nem kellett ezer pozitúra, hogy végre nagy nehezen a csúcsra jussanak, nem kértek hülyeségeket, alap dolgoknak is nagyon tudtak örülni. Öröm volt, nem kínszenvedés.

2023. szept. 8. 08:25
 25/42 anonim ***** válasza:
0%

"Mindenkinek abba kellene hagynia mindent, amit nem élvez"

Oke, akkor felrugom a gumicsizmamat a palmafara, oszt elmegyek a dzsungelbe bogyokat zabalni, es megetetni magam az oriaspitonnal......

39F incel

2023. szept. 8. 08:26
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
25 ha ezt élvezed...
2023. szept. 8. 08:41
 27/42 anonim ***** válasza:
62%
Akkor abbahagyom a munkát, a házimunkát és a gyereknevelést is... mert nem évezem.
2023. szept. 8. 08:41
 28/42 anonim ***** válasza:
0%
Feminista észjárás: Minden nő döntsön úgy, ahogy mi akarjuk, mert mi jobban tudjuk, hogy milyen a párja.
2023. szept. 8. 10:11
 29/42 anonim ***** válasza:
63%
28 szexista észjárás: hallottam egy hülye véleményt, az egész feminizmus rossz.
2023. szept. 8. 12:29
 30/42 anonim ***** válasza:
28%
Ez a "hülye vélemény" egy "vezető feminista filozófus"-tól származik, így nyugodtan lehet a mozgalomra vonatkozó következtetést is levonni belőle.
2023. szept. 8. 14:16
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!