Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"A nőknek abba kellene hagyniuk a férfiakkal a közösülést, hiszen nem is élvezik" - nők, egyetértetek evvel?
Nekem egyik páromnak se volt mániája az anál vagy alap az oöklözés...megkell válogatni kivel vagy. Sok pasit érdekli még hogy a nőnek is jó legyen. Ha olyat sikerül kifigni, akit nem érdekel, akkor azt ott kell hagyni.
N 31
13
Nyilvan soha nem engedtem, hogy igy megalázzanak, de ha már ismerkedeskor (online) ezt ecseteli...mi lenne a valosagban?
Nem talalkoztam olyan pasival aki ugyanerre vágyik, mar nem is érdekel az egész.
"megkell válogatni kivel vagy"
Ezzel nekem csak annyi a bajom, hogy az ember nem ezzel kezd. Elkezdünk normálisan szexelni, aztán kezd el megnyílni hogy mikre vágyik. És nekem nincs kedvem ilyen módon kipuhatolni, kinek mi jön be. Inkább hagyom az egészet.
Úristen, nekem meg abba kéne hagynom az internetezést:D Mik ezek a cikkek bszki?:D
Természetesen mindenkinek abba kéne hagyni amit nem élvez.
Ha meg élvezi, csinálja, egészségére.
De... valójában ez eddig is így volt:D Még sosem hallottunk olyan nőről, aki elutasította volna a férje szexuális közeledését, igaz?:D
Valahogy így tenném igazzá a tételmondatot:
"Azoknak a nőknek abba kellene hagyniuk a férfiakkal a közösülést, akik nem is élvezik",
és máris egy mindenkinek szebb világ jönne.
Szerintem maguknak sem vallják be sokan, hogy nem jó, ami történik velük(fizikálisan), csak összekapcsolják a szeretettel/szerelemmel, és ezt a semleges, változóan kicsit negatív kicsit pozitív dolgot átélik újra és újra, mert nem annyira rossz.
“Nem volt orgazmusom, de azért nem fáj, szeretem, ha bennem van”
Kb ezt gondolják a legtöbben, hogy magukban van a szeretett férfi és ez lelkileg jó nekik. Hüvelyi orgazmus nélkül csak csiklóizgatással lehetne fizikailag jó a szex, de ugye ez nem történik meg “reszelésnél”. A legtöbb nőnek nincs hüvelyi orgazmusa, mert nem olyan nagy a csiklójuk(belső fele), hogy belső ingerlésre is reagáljon.
Szerintem a férfiak alapvető szexuális dolgait kellene megváltoztatni, csak amíg a nőn ügyködnek, nem jutnak gyönyörhöz és megy a lankadás, plusz mivel ezt ki kell tapasztalni a kedvük is elmegy a kudarctól.. nekünk könnyebb, egyértelmű mit és hogyan kell, és van látszatja is..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!