Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vélemény erről a helyzetről: adott két szerető, akik viszonyban vannak egymással. A férfi azonban egy idő után a baráti kör másik hölgy tagjának is elkezdi csapni a szelet ( nyilvánosan), a nő kacérkodik a férfival?
Ha a felesege is egy "targy" lett neki, szerinted te nem valhatsz azza?! Eleg kepmutato vagy... hogy erzelmekrol meg korrektsegrol beszelsz.
Viszont, ha mar visszavett a flortolgetesbol a havernovel, szerintem már ne agyalj ezen. Az is lehet, hogy csak tesztelt meddig mehet el egy masik novel, előtted. Vagy mit mondott miert tette?
Ha a ferjeddel es veled van a gond, abba akkor miert hoztal be egy masik not? A tetteidel masokat is bantasz, engem csak ez zavar, meg ahogy irtam, a kepmutatasod. Elvarod, hogy masok sajnaljanak, mikor egy szemernyi egyutterzest nem mutatsz masok fele. Zavar, hogy flortolget a szeretod massal, de az nem zavar, amikor veled flortolt es szexeltetek a felesege hata mogott. Kezdhettel volna egy szingli pasival es most mindket erkolcsi zurzavart megsporolhattad volna magadnak.
Az emberek sajat maguknak keresik a "bajt" es most te is amiatt szenvedsz, amit magadnak kerestel.Semmi bizonyitek nincs arra, hogy rajtad kivul nincs masa. Ha neje elol eltud titkolni teged, elotted is eltud titkolni mast. Tenyleg felesleges ilyeneken bosszantani magad, egy arulo ferfitol varsz huseget, mikozben te magad vagy a bizonyitek, hogy tavol all tole.
En nem a szemelyedet ostorozom, hogy csalod a ferjed, ahogy mondtad nem ismerlek teged sem a torteneted... csak tenyleg kepmutato a viselkedesed.
A viselkedést lehet kívülről képmutatónak címkézni, de ez sajnos nem segít azon a belső fajdalmon, amit egy ilyen helyzetben átélhet valaki. Igen, az ember nem mindig viselkedik erkölcsösen, vagy a társadalmi normák szerint. Nem vagyok szent, ez teljesen tiszta. Nem kérdés. Ettől még a fájdalom valós, amit átélek. Nem is értem, hogy a kettőt hogy lehet összevetni?! Egy nagyon durva büntető működésmódra utal, hogy az az ember, aki esetleg a társadalmi norma ellen vét, az nyugodtan szenvedjen és bűnhődjön. A családjának sosem ártottam és soha nem is fogok! Az az ő felelőssége, hogy meghoz egy ilyen döntést!
Én feltettem egy kérdést és alig sikerült valakinek rá válaszolni.
Még neked áll feljebb, hogy kikacsintgat melletted, mikor házas férfival kef€lsz? Ehhez aztán írtó vastag bőrnek kellett nőnie a pofádon! És mond csak, az nem zavar, hogy felesége van? Vagy az oké?
Behalok milyen aberrált emberek vannak. Gusztustalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!