Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vélemény erről a helyzetről: adott két szerető,
akik viszonyban vannak egymással. A férfi azonban egy idő
után a baráti kör másik hölgy tagjának is elkezdi
csapni a szelet ( nyilvánosan), a nő kacérkodik a
férfival?
Egy szeretőnek nincs joga kiakadni semmin. Mi a fenét vár el? Egy használati tárgy, ennyi.
2023. szept. 7. 23:37
Szimpla szexkapcsolatba belefér, szeretői viszonyban nem annyira korrekt - főleg baráti körön belül.
Mindazonáltal ha a pasi így, akkor te is nyugodtan "beújíthatsz" mellé másik szeretőt is (lefogadom ez már annyira nem nagyon tetszene a fickónak). Egyébként meg kell beszélni előre mik a közös játékszabályok.
2023. szept. 7. 23:45
A szeretőm mással is lefekszik. Ez nem kapcsolat. Ki akarod sajátítani, de neked is van más, hisz ő a szeretőd
2023. szept. 8. 00:12
Egyenlítsd ki a dolgot, ha ő úgy gondolja hogy neki lehetnek további szeretői, szexkapcsolatai akkor neked is jogod van hozzá hogy legyen. A b) változat hogy nem nekünk háborogsz ezen, hanem neki mondod meg és/vagy kilépsz a storyból és másik szerető után nézel.
2023. szept. 8. 00:15
Az a véleményem h belezúgtál és azt hitted csak a tiéd csak nem jarasnak nevezted hanem szeretőnek és most leesett h nem vagy a csaja és szar érzés
2023. szept. 8. 00:17
Ez megint az a sztori, mikor a szerető elhitte, hogy ő milyen fontos és szeretik.
Ébredj fel Csipkerózsika, ez nem Disney mese.
2023. szept. 8. 03:51
7/26 A kérdező kommentje:
Azért arra kiváncsi kennek, hogy a válaszolók hány százaléka volt valaha is hasonló szituban…. :(
Halkan jegyezném meg, hogy emberekről beszélünk, akik érzésekkel rendelkeznek….
Nem tárgyakról… hihetetlen !
Persze van kapcsolat a férjjel és a feleséggel. Ez azonban nem jelenti automatikusan azt, hogy mindenkivel!
Ráadásul a másik orr előtt….
Sajnálom, tisztazd vele. Az a helyzet h a pasik a szeretői viszonyt nem kezelik többnek. Egy nő viszont érez többet az iránt akivel jót szeretkezik. Ezt magadban is helyre kell tenni. Amúgy tényleg kocsogseg tőle, de legalább kijózanít. Vagy szerelmet keresel vagy dugó partnert. A kettőt ne keverd mert te serulsz
2023. szept. 8. 06:14
9/26 A kérdező kommentje:
Ha csak dugás lett volna köztünk, akkor is szerintem tiszteletlenség a másik előtt közvetlen rámászni a havernőre… legalább is én ilyet biztos nem tennék! A kapcsolatunk ráadásul a nem csak dugás kategória…. Jeleztem neki ezt, vissza is vett a stílusból . De én nem tudom elfelejteni és bízni újra…. :( A havernőt sem bírom látni, bár rá nem haragudhatok, mert nem tud a köztünk levő viszonyról….
Nem tudom, de akire már úgy kell rászólni, hogy figyu ne mássz már rá a másik nőre előttem, az nagyon felejtős. Én nem nagyon gondolkoznék ezen, de te tudod. Ez a pasas az akit nem szabad komolyan venni. Ha már belebonyolódtál, még most véget vethetsz neki, mert ő addig fog sündörögni, míg a fél baráti társaságot meg nem d.gja. Nem tudod megfékezni azzal, hogy rászólsz, ő ilyen.
2023. szept. 8. 06:52
Kapcsolódó kérdések: