Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem igazán intim, mit tegyek?
Nos kicsit “rólunk”:
- fel éve vagyunk együtt kb.
- egyikünk sem szűz
- én 22 o 17
A helyzetről:
Röviden, tömören; nem igazán nyitott a szexuális tevékenységekre mert állítása szerint nem igazán vannak ilyesfajta igényei…
Nem maszturbál és mostanság egyáltalán nem is hagy közeledni magához
Előtte ennél nyitottabb volt és engedte valamilyen szinten, de most meg annyira sem
Szex még nem volt (khm besültem mikor lett volna <lábon lőtték a katonát mert rastresszeltem>) de azon kívül már nagyjából minden volt (szopás, nyalás, ujjazas) az utóbbi le hagyta a “legtöbbet” de ez sem egy nagy szám max 6-7-8x hagyta (és nem okoztam egyszer se csalódást és minden jó volt mielőtt valaki azzal jönne hogy én csináltam valamit rosszul ami miatt nem akar)
De már vagy 3-4 hete semmi ilyenre nem nyitott “nincs kedve”
Multkor próbáltam beszélni erről hogy orulnek ha nyitottabb lenne mert nekem vannak szuksegleteim (meg ha neki állítása szerint nincsenek is) aztán azt mondta hogy igyekszik majd nyitottabb lenni… azóta mondjuk suli miatt meg nem voltunk együtt nem aludt nálam se semmi, de majd holnap fog ha minden jól megy
A konkrétabb kérdésem az, hogy hogyan lehetne beépíteni az intimitást rendszeressé meg persze a szexet majd…?
Valamint, hogy ti mit tennének a helyemben? (Igen tudom hagyjam ott stb stb de ezen felül értelmesebb hozzászólásokat értékelném jobban)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!