Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti milyen előjátékokat szerettek?
Pl. én ezt szoktam alkalmazni: finoman végigsimogatom a lányt bokától egészen a nyakáig, a combjain és közte kicsit eljátszadozom az ujjaimmal, a vénuszdombot simogatom az ujjhegyeimmel lassan, aztán haladok fölfelé a hasán, a melleinél természetesen megintcsak lelassítok, azokat is végigsimogatom érzékien alulról fölfelé, nem feledkezve meg a bimbókról, amik ilyenkor már meredeznek, kicsit nyalogatom is őket... :)
Aztán megkérem a hölgyet, hogy álljon négykézláb, kicsit nyomja ki a fenekét, majd azt is körbesimogatom, a punci körül, csak mellette, hadd őrüljön meg. :D Végighaladok a hátán a válláig, kicsit megmasszírozom a nyakát, beletúrok a hajába egyik kézzel, a másikkal még mindig a punci körül játszadozom, előrehajolok, adok pár puszit a hátára, fenekére..majd lassan, nagyon lassan behatolok teljesen tövig.
Mit szóltok?
Szeretem a domináns pasikat. Markolva simogasson, az ujjbegyes cirógatás idegesít
Teperjen le, húzzon közel, érezzem a csípőmön a kemény farkát ahogy magához szorít és legyen a szemében az a megszállott csillogás hogy "akarlak és meg is kaplak"
De én szubmisszív vagyok.
Szeretem ha határozott egy férfi
És irányító A a dolgokat
Fa.zságokat írsz tesa!
Ez egy csajnak sem fog bejönni!
Itt is tök cikibe teszed magad am!
Határozott pasi kell, nem a cirógatás.
Az másra való. Jó az is, de annak nem ez a helye meg az ideje.
Persze minden pasinak ezt adják elő, de alapból a romantikus erőszakot preferálják, még ha nehéz is ezt beismerniük, elfogadniuk.
#6 A legjobb válasz itt a gyakorin! Valóban 99% ban így van ahogyan ezt leírtad! Nagy pacsi érte!
(Pasiként írok még mielőtt jönnek a privátok! :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!