Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Heterók, ti mit szerettek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Heterók, ti mit szerettek az ellenkező nemben?

Figyelt kérdés

Nem provokatív a kérdésem, csak szimpla kíváncsiság. Pl fiúk, mi az ami megfog egy nőben, de nincs meg egy férfiban? Lányok, mi az ami megfog egy férfiban, de nincs meg egy nőben?

Melegként számunkra ezek azért érdekes dolgok, mert engem pl szép sportos férfi test, egy kemény farok inkább hoz lázba, mint egy mell. Próbalkoztam nővel is, de hiányzott az az egyszerű tény, hogy nem volt farka.

2023. szept. 5. 14:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
73%

#9: Van egy izgalmas hírem számodra: meleg vagy

Kérdező: én egy férfitól a határozottság, biztonság érzését várom. Hogy le tudjak tenni terheket, mert ő kézbeveszi a dolgokat. Manapság nőként egyedül helyt állni minden téren nagyon kimerítő és nem tudom megélni a nőiességemet. Mert nekem kell megszerelni ami itthon elromlik, nekem kell bútort venni, összerakni. Dolgoznom kell, hogy eltartsam magam. Nekem kell megszervezni mindent az életemben. Ilyesmik. Míg ha lenne párom, ezek egy részét levenné a vállamról és teret tudna kapni a női energia. A gondoskodás és az, hogy gondoskodnak rólam. Csak mindketten máshogy tesszük ezt. Kiegészítve egymást.

Külsőre is a férfiasság tetszik. Testalkatra masszív, nagyobb darab pasi. Vagy átlagos, de legyen erős. Egy izmos kéz/kar. Szőrös test. Vonzó, ha látom, hogy kézben tartja a saját életét. És ha ezek mellett van egy gyengéd oldala is, amit büszkén vállal is. Számomra ez A FÉRFI🙌🏼

Meg persze imádom a faszt:D

2023. szept. 5. 17:33
 12/14 anonim ***** válasza:
11%

11#

Van egy nagyon rossz hírem számodra.

Hülye vagy! Az meg hogy magadból indulsz ki, hogy neked van ilyen hajlamod, az tartsd meg magadnak, én nem vagyok rátok kívàncsi.

2023. szept. 7. 10:00
 13/14 anonim ***** válasza:
Egy nőben a gyengédsége tetszik leginkább. A halk nőies hangja, az hogy milyen pici, törékeny mellettem. Hogy van kiről gondoskodni, hogy van aki cserébe gondoskodik rólam. Nekem az extrém feminin szubmisszív csajok jönnek be. Havernők mondták hogy nagyon domináns személyiségem van, gondolom ezért lehet. Magamon nem vettem észre, mert sose foglalkoztatott az alá-fölé rendeltség, de azt tudtam mindig is magamról hogy elég határozott vagyok az élet minden területén. Egy nagyszájú nő egyenesen taszít. Nem azért mert nem tudnám kezelni (na meg ha a nő valóban szeret, automatikusan nőiesebben fog viselkedni melletted), de nagyon kiábrándító amikor kettesben valaki cicababa velem, társaságban meg megy a káromkodás meg a férfias stílus. Úgyhogy legjobban úgy tudnám megfogalmazni hogy leginkább a sztereotipikus női viselkedés ami vonz egy nőben, kinézet csak másodlagos (nyilván egészséges testalkattal, de ha kicsit ducibb, majd elviszem magammal a kondiba és megoldjuk). Popsi, cici nem érdekel. Legyen ápolt, egészséges és kész
2023. szept. 17. 05:53
 14/14 anonim ***** válasza:
A nő egy csoda. 😂😂😂😂😂 Ilyen válaszok, aztán majd rájönnek a valóságra. (Nem vagyok meleg, nem azért írom hogy fikázam a heterokat.)
2023. szept. 17. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!