Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heterók, ti mit szerettek az ellenkező nemben?
Nem provokatív a kérdésem, csak szimpla kíváncsiság. Pl fiúk, mi az ami megfog egy nőben, de nincs meg egy férfiban? Lányok, mi az ami megfog egy férfiban, de nincs meg egy nőben?
Melegként számunkra ezek azért érdekes dolgok, mert engem pl szép sportos férfi test, egy kemény farok inkább hoz lázba, mint egy mell. Próbalkoztam nővel is, de hiányzott az az egyszerű tény, hogy nem volt farka.
#9: Van egy izgalmas hírem számodra: meleg vagy
Kérdező: én egy férfitól a határozottság, biztonság érzését várom. Hogy le tudjak tenni terheket, mert ő kézbeveszi a dolgokat. Manapság nőként egyedül helyt állni minden téren nagyon kimerítő és nem tudom megélni a nőiességemet. Mert nekem kell megszerelni ami itthon elromlik, nekem kell bútort venni, összerakni. Dolgoznom kell, hogy eltartsam magam. Nekem kell megszervezni mindent az életemben. Ilyesmik. Míg ha lenne párom, ezek egy részét levenné a vállamról és teret tudna kapni a női energia. A gondoskodás és az, hogy gondoskodnak rólam. Csak mindketten máshogy tesszük ezt. Kiegészítve egymást.
Külsőre is a férfiasság tetszik. Testalkatra masszív, nagyobb darab pasi. Vagy átlagos, de legyen erős. Egy izmos kéz/kar. Szőrös test. Vonzó, ha látom, hogy kézben tartja a saját életét. És ha ezek mellett van egy gyengéd oldala is, amit büszkén vállal is. Számomra ez A FÉRFI🙌🏼
Meg persze imádom a faszt:D
11#
Van egy nagyon rossz hírem számodra.
Hülye vagy! Az meg hogy magadból indulsz ki, hogy neked van ilyen hajlamod, az tartsd meg magadnak, én nem vagyok rátok kívàncsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!