Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A páromnak elég vastag a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A páromnak elég vastag a szerszáma (úgy 6 cm), nagyon nehéz a behatolás, egyelőre nem is ment teljesen, annak idején kb. 4 cm-essel veszítettem el a szüzességem, de ahhoz is szűk voltam kissé. Ez vaginizmus, vagy sok-sok sikosító kell?

Figyelt kérdés

Annyira sajnálom őt, én szeretnék rendesen szexelni, és rendesen kielégíteni, nem csak minden más módon, neki is megy nekem az örömszerzés minden más módon, de ez brutálisan rossz, lehet jobban szét kéne szakadjon a megmaradt szűzhártyám, de ez a fájdalom elviselhetetlen. De érzem h nem ez a baj, mert egyáltalán nem vérzek, fizikailag, mintha nem engedné be a hüvelybemenetem. Pedig belül tudom hogy nem vagyok ennyire szűk, jól ismerem magam.

Igen, nem alszom, mert ezen kattogok megint. Ez volt a 3. Próbálkozásunk hogy bemenjen, igaz 1 héten belül, oké hogy ez már jobban ment, de akkor is nagyon messze vagyunk egy rendes aktustól.

2023. szept. 5. 02:51
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:
14: Nem vagyunk tapasztaltak sajnos, rengeteget tanultunk a húszas éveinkben, neki 1 kapcsolata volt rövidebb időre meg nekem is. 27 évesek vagyunk mindketten, és most vagyunk először igazan szerelmesek. Amúgy nem, nem a szex a legfontosabb az életünkben, de tényleg csak arra vágyom, hogy maximálisan laza legyek vele. ^^
2023. szept. 5. 10:03
 12/49 anonim ***** válasza:
33%
Cseréljünk. Az én barátom farka csak 3 centi vastag.
2023. szept. 5. 10:53
 13/49 anonim ***** válasza:
87%
Eleinte nálunk is gond volt ez mert vastag a szerszámom. Idővel meg fogod szokni és használjatok síkosítót. Mi 10 éve vagyunk együtt de még mindig használunk.
2023. szept. 5. 12:00
 14/49 anonim ***** válasza:
80%

Lehet vaginizmus, de...

Én szexben tapasztalt nőként is ilyen vagyok és a mostani párom vastag is (6,5 centi a legnagyobb vastagsága). És igen, mindig nagyon apránként megy a behatolás elsőre. Mi úgy szoktuk, hogy elkezdi, picit mozog, utána visszahúzza, utána egy picit beljebb jut, mozog, visszahúzza és így centiről centire megy. Aztán egyszer csak becsusszan, de ez egy-két perc, mire teljesen belém tud hatolni. Utána viszont nagyon jó mindkettőnknek! Vékonyabb partnerrel is körülményes volt a behatolás,

de nyilván vastaggal még nehezebb, ennek ellenére sokkal élvezetesebb számunkra a szex mindkettőnknek, mint korábban bárkivel, szóval megéri a fáradozást. Síkosítót nem használunk, csak anális szexhez.

2023. szept. 5. 12:23
 15/49 anonim ***** válasza:
94%

Nem kell aggodalmaskodni.

Páromé 5,5 cm vastag és én is ilyen szűk vagyok mint te. Nekem hosszabb kapcsolatok után sokáig fájt vele. Hisz hiába szexel az ember sokat, nem fog kitágulni. Én ugyan szerintem nálad idősebb vagyok (24 leszek) és hiába a sok tapasztalat, ezt az utat ki kell járni. Hidd el, jobb lesz.

Legyen hosszabb előjáték neked és petting. Minden megoldódik, ha rá jön a srác a kinkjeidre. :)

2023. szept. 5. 12:49
 16/49 anonim ***** válasza:
94%

Az előjáték része legyen a tágítás, úgy ahogy a 14es írta, centirol centire. Merj kommunikálni h most várj, most jöhetsz, most csak maradj így.

Ne a dugás legyen a cél amit hajtotok hanem az hogy egymásra figyeltek és felfedezitek a másikat, így nem szorongsz végig h jaj mikor kell majd befogadnom hanem élvezed h most hozzá ért a bejárathoz.

Nekem is volt vastag barátom, nem ekkora de az előjátékra annyi gondot fordított mint soha másik partner

2023. szept. 5. 12:53
 17/49 anonim ***** válasza:
95%

"Sok nő örülne ilyen vastag szerszámnak főleg akinek átlag vagy átlag alatti jut.

... örülj neki hogy ilyet fogtál ki a puncid majd idomul hozzá idővel ha meg nem akkor majd lesz más.

Az életben vannak nagyobb problémák mint az hogy jaj túl nagy a mérete a partnernek.

24L"

Megírnád őszintén, hogy te mennyire örülnél, ha a férfinak, akibe szerelmes vagy, literes ásványvizes palack vastagságú farka lenne, és emiatt még az átlagosnál tágabb hüvelyeddel is vagy lehetetlen lenne a behatolásos szex, vagy fájdalmas kínlódás önfeledt szex és gyönyör helyett?

És ebben a helyzetben mennyire tartanád hasznos és értelmes tanácsnak valakitől, hogy örülj neki, egy lipicai kanca simán be tud fogadni ilyen méretet, még örülne is neki?

2023. szept. 5. 16:02
 18/49 A kérdező kommentje:
17, köszönöm a támogató kommented, én nem vagyok hajlandó reagálni ilyen emberek véleményére. Ja meg a másik, hogy szerelem ide vagy oda, ha nem megy, akkor jól megcsaljuk egymást meg hármasozunk. Hova jut ez a világ már?
2023. szept. 5. 17:48
 19/49 anonim ***** válasza:
73%

Most télleg adjunk tanácsot mert anatómiailag vastag a kolbi?

Szerinted mi a megoldàs?Esztergàltassa vékonyabbra a fakát vagy a lukadat kellene tágítani?

Gondolom logikusan ez a két opció létezik. Ha valami nagyobb akármi nem fér bele a szük akármibe,akkor a)vagy leszedsz a nagyságából az akárminek vagy

b)azt a szűk akármit bővíted,tágítod,sikosítod stb nem?

c.Vagy nem erőlteted.

Szivesen máskor is!

2023. szept. 5. 18:55
 20/49 anonim ***** válasza:
0%
Elég kemény hogy a hozzászólásomat törölték lehet az igazság nagyon fájhatott ....
2023. szept. 6. 07:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!