Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüzesség elvesztése után idővel nem lesz fájdalmas az aktus?
Sajnos nagyon fájt az első behatolás. A párom extra megértő volt velem, abbahagytuk. Előtte is próbáltuk 1x de akkor még annyira se ment. Most viszont kézzel érzem, hogy tényleg nincs már ott az a hártyarész (amúgy nem vérzett igazából, csak fájt), ami miatt nehéz volt pl: megujjaznom magam előtte.
Az is baj, h annyira tudok izgulni, h nem vagyok elég nedves a gumis szexhez. Barátnőm azt mondta sikosítózzunk. Azt is javasolta h előbb élvezzek el máshogy. Mondtam, hogy az egyhamar nem fog menni, mert még annyira nem vagyunk összeszokva, plusz én mindig izgulok. Szerencsére én már el tudom érni, hogy legalább ő elmenjen.
Csak jó lenne eljutni egy teljes aktusig, ahol neki is jó lehet, az egyelőre nem izgat h mikor tudok elélvezni, csak ne fájjon végre. Ha ujjaz, az nem fáj, az magamnak is megy.
De ha érzem h tágasabb a rés, akkor gyakorlatilag átszakadt végre, nem?
LEhet, hogy soha.
Exem és közöttem méretprobléma állt fenn és kivétel nélkül az összes aktus során fájdalmat okozott, és véreztem is. Hiába csináltuk lassan, óvatosan, minden pózban fájt.
Nem véletlenül ex.
A barátommal csak akkor, amikor nekem esik, de az nagyon ritka, és olyankor én is annyira kívánom, hgoy fel sem tűnik (csak utólag).
Annyira jó, hogy szerintetek egy szűz nő automatikusan képes az orgazmusra, ha jo helyen nyomkodják es nem faj neki semmi. Rengeteg házas barátnőm van és nem kevés munkába telt a jó szexuális életüket összehozni.
Egyébként csak megjegyzem, egyre jobb vele, sokat tanulunk egymásról! :)
Az jó, ha tanultok és nyitottak, türelmesek vagytok.
Azt megkérdezhetem, egyedül képes vagy a csúcsra jutni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!