Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A szüzesség elvesztése után...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüzesség elvesztése után idővel nem lesz fájdalmas az aktus?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon fájt az első behatolás. A párom extra megértő volt velem, abbahagytuk. Előtte is próbáltuk 1x de akkor még annyira se ment. Most viszont kézzel érzem, hogy tényleg nincs már ott az a hártyarész (amúgy nem vérzett igazából, csak fájt), ami miatt nehéz volt pl: megujjaznom magam előtte.

Az is baj, h annyira tudok izgulni, h nem vagyok elég nedves a gumis szexhez. Barátnőm azt mondta sikosítózzunk. Azt is javasolta h előbb élvezzek el máshogy. Mondtam, hogy az egyhamar nem fog menni, mert még annyira nem vagyunk összeszokva, plusz én mindig izgulok. Szerencsére én már el tudom érni, hogy legalább ő elmenjen.

Csak jó lenne eljutni egy teljes aktusig, ahol neki is jó lehet, az egyelőre nem izgat h mikor tudok elélvezni, csak ne fájjon végre. Ha ujjaz, az nem fáj, az magamnak is megy.

De ha érzem h tágasabb a rés, akkor gyakorlatilag átszakadt végre, nem?

2023. szept. 3. 22:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
88%

LEhet, hogy soha.

Exem és közöttem méretprobléma állt fenn és kivétel nélkül az összes aktus során fájdalmat okozott, és véreztem is. Hiába csináltuk lassan, óvatosan, minden pózban fájt.

Nem véletlenül ex.

A barátommal csak akkor, amikor nekem esik, de az nagyon ritka, és olyankor én is annyira kívánom, hgoy fel sem tűnik (csak utólag).

2023. szept. 4. 17:28
 12/22 anonim ***** válasza:
7%
ja nekem is volt ilyen csajom, könyörtelenül belekell verni, és pár hónap múlva kitágul magától, nem kell vele törődni meg óvatoskodni tűrjed el.
2023. szept. 6. 13:31
 13/22 A kérdező kommentje:
12-es jelentettelek nemi erőszakra való buzdítás vádjával... hihetetlen mennyi tapló paraszt van!
2023. szept. 6. 13:35
 14/22 anonim ***** válasza:
7%
ez hol nemi erőszak? a b.-nőm volt 6 évig, csak leírtam a tapasztalatomat te fogalmatlan
2023. szept. 6. 13:36
 15/22 anonim ***** válasza:
87%
Nekem is nagyon fájt az első. Aztán még egy jó kéthétig is. Utána már nagyon jó volt.
2023. szept. 6. 13:41
 16/22 anonim ***** válasza:
74%
Te kevered a szezont a fazonnal! Ha annyit sem tudsz hogy a szánalmas béna pasidat nem istenítened kéne hanem páros lábbal kirúgnod, akkor meg is érdemled hogy fáj! Bármelyik szűz gyk-s aki kicsit is utánaolvasott hogy mi kell a nőknek jó élményt tudna okozni neked mint ez a nyomi gyerek...
2023. szept. 10. 06:10
 17/22 anonim ***** válasza:
0%
16- a faszt, van olyan is tudod h szexuális kompatibilitás, van olyan csaj akibe én 1 perc alatt beletudok krémezni, de van olyan akit 2 órát tudok bszni, és nem megyek el tőle, valahogy, nem jó a pinája a csajnak. Szerintem van ilyen a lányoknál is, hogy van olyan fasz aki pont jól nyomkodja, és van aki az életbe nem fogja elélvezetni, mert nem úgy csinálja, hogy jó legyne neki.
2023. szept. 10. 13:41
 18/22 A kérdező kommentje:

Annyira jó, hogy szerintetek egy szűz nő automatikusan képes az orgazmusra, ha jo helyen nyomkodják es nem faj neki semmi. Rengeteg házas barátnőm van és nem kevés munkába telt a jó szexuális életüket összehozni.

Egyébként csak megjegyzem, egyre jobb vele, sokat tanulunk egymásról! :)

2023. szept. 10. 14:19
 19/22 anonim ***** válasza:
82%

Az jó, ha tanultok és nyitottak, türelmesek vagytok.

Azt megkérdezhetem, egyedül képes vagy a csúcsra jutni?

2023. szept. 10. 14:22
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
na 12-esnek volt igaza akkor, csak bekell járatni
2023. szept. 10. 14:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!