Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az megcsalás szerintetek, ha egy lány más férfinak küld meztelen képet, de fizikailag semmi nem történik?
Figyelt kérdés
Tudom hogy a párnak kell eldöntenie végső soron, de nektek ez beleférne?2023. szept. 1. 23:37
21/25 anonim válasza:
19 voltam, ez csak elmélet, nem volt nyitott kapcsolatom, de úgy tudom ott se fér bele egymás átverése pl engem izgat a nyitott kapcso azon belül a hűtlen nők, mégse mentem rá más nőjére és nem csaptam be senkit mikor udvaroltam neki. Vagyis az hogy izgat a nyitott kapcsolat attól még van becsületem. Értsd meg ez jellem. Akár nyitott akár nem a páromat nem verem át mert van lelki ismeretem. Most ebben hiszek. Logikus vagyok.
22/25 anonim válasza:
tehát a te értelmezésed szerint a huncutkodó kamasz lány aki küld magáról 1-2 fotót az is egy átverős krva
jól értem?
23/25 anonim válasza:
én csak azt nem értem hogy a level 100 as dolog hogy gangbangelitek a bnőd mért fér bele ha féltékeny lennél egy fotó miatt (ami kb lvl 1) :D olyannyira hogy te szakítasz azonnal
vágod?
24/25 anonim válasza:
Nem azt mondtam hogy kva, hanem azt mondom hogy mivel sok emberben csalódtam, olyanokban is akikről sose hittem volna ezért nekem fontos az őszinteség. Ha az engedélyem nélkül meztelen képet küld neten az több okból is baj, egyik hogy elterjedhet a kép sokan láthatják ha a pasi megmutatja. A megbízhatóság fontos, amiben megegyezünk azt tartsa be vagy ha nem sikerül akkor értsük meg miért és hogy legyen tovább. Ne feledd egy olyan emberrel beszélsz aki egy nőt nem csapott be sose és más párjára sem ment rá. Egy jóindulatú becsületes ember vagyok. Megérdemlem hogy a asszony megbecsüljön és ha megbeszéltük hogy a hátam mögött semmit se csinál akkor próbálja meg betartani. Ne értetlenkedj már légyszives, becsület megbízhatóság, aki engem akar értse meg ezt.
25/25 anonim válasza:
23, még valami, ha bele is mennék a gangbangbe akkor úgy lenne hogy akit ismerek és rendesek egy olyan párhoz felmennénk és senki nem tudna róla, a netes fénykép küldés meg pont ellent mond ennek mert az kitudódik akkor bizonyítéknak ott a fotó, de ha a haver kibeszéli a párcserét azt letagadhatom ha nincs fénykép...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!